0 oy
302 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (842 puan)
düzenledi

Bi tanıdığım söyle bisey soyledi senin hamilelik boyunca uyku düzenin nasil olursa doğan bebeğinde o şekilde olur mesela ben geceleri çok geç uyuyorum bebeğinde benim gibi çok geç uyucani soyledi doğru bi bilgimi acaba?

5 Cevap

0 oy
(55 puan)

Yok canım alakası yok. Ben bu saat oldu hala ayaktayım misal. Hep bu saatlerde uyuyorum. Oğluma hamileyken de böyleydi. Ama oğlum erken uyuyo. 

-Reklam-
0 oy
(19 puan)

Bence dogru degil.Çünkü hamilelik çok zor geçen bir süreç ve zaman zaman ağrılar zaman zaman hormonlar anneyi cok etkiliyor.İnanın bende cok geç uyuyorum ve sürekli uyanıyorum çünkü rahat edemiyorum zorlanıyorum bebegim büyüdükce.Ablam ve kuzenlerimde boyleydi bebekleri 8 deyince uyuyorlar.İçiniz rahat olsun asılsız bi varsayım bence.

0 oy
(669 puan)

Yok ya ben ayaktayım ama mesela bebeğim uyuyor şu an :) Hamileyken de hep geç yatardım ama bebeğimin çok nadirdir bu saatlerde uyanık olduğu. 

0 oy
(2,467 puan)

Ben bi ebeden sey duydum eger bebek senle beraber gece uyuyor seni tekmeleyip uyandirmiyorsa dogduktan sonrada ayni sekilde devam edebiliyormus ama ne kadar dogru ne kadar yalan bilemicem

0 oy
(4,314 puan)

Yok be canim bebek o yenidogdugunda uyuyo genelde zaten sonrasi basliyo duzen falan bizle alakasi yoktrr

İlgili bir soru bulunamadı

650,561 soru

3,425,496 cevap

4,257,812 yorum

183,839 üye

...