0 oy
396 göst.
Doğum kategorisinde (666 puan)
Doguma girerken covit testi yapıyorlarmış.. hemşireler kadin dogum doktoru falannn kendilerini korumak icin... peki ya onların içlerinden birinde covid varsaa.... ??  Ben genel sezeryam olacagm.. Ameliyathanede  ne oldugunu göremiycem..

 Ya bize onlardan bulaşırsa..

Hamileyken covid aşısı olmak istemiyorum ama bu düşünce girdi aklima aşı da bir tık korur diye düşünüyorum....

Dogum yapanlar tecrubeli olarak ve dogum yapacak olanların düşüncesini merak ettimmm....
Gebelik haftası 33+1

4 Cevap

+1 oy
(4 puan)
Bir hemşire olarak bu tur yorumlara üzülüyorum onlar sureklı risk altında ve canla basla calısıyorlar onlarda kendi saglıgını dusunuyorum zaten hemşire ve Dr lar aşılı zaten ve en ufak bir belırtıde test yaptırıyorlar. Aşı konusunda ise hastaligi hamileyken gecırmek daha riskli zaten sınovac yapılıyor. Aşı yaptırılması lazım diye dusunuyorum.
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Bende dogum sırasında ebelerfen ya da doktorlardan bulaşmasından cok korkuyorum ama aşı olmaya da cesaret edemiyorum. O an hangi doktorda olup, olmadigini bilemeyiz. Doktorlar bagisiklik olarak bizden genelde daha güçlüler ve onlar birkac kez atlatmışlardır muhtemelen. Onlar bile hasta olduklarini bilmeyebilirler. 39 haftalik hamileyim ve kafamda bu konuyla ilgili cok soru  var haftalardır...
(4 puan)
Onlar Tum onlemlerı alarak calısıyorlar emın olun. Bizler dısardan gidiyoruz biz onlar ıcın risk teskıl ediyoruz
0 oy
(475 puan)
Doktor ve hemşireler ve hatta ameliyathanede bulunan bütün görevliler covidten öncede ameliyathane içinde maskeli çalışıyoruz canım. Çekinmene gerek yok.
0 oy
(78 puan)
Canım valla ben geçen ay enfeksiyondan hastanede yattım bana girerken covid testi yaptılar ama diğer bayanlara sordum yapılmadı dendi kime göre neye göre yapılıyor anlamadım onlar covidliyse zaten bize bulaşacak hemşireler gelip aynı anda müdahele edip ateş ölçüp tansiyon ölçüyorlar kan alıyorlar

İlgili sorular

651,064 soru

3,427,439 cevap

4,259,960 yorum

184,017 üye

...