0 oy
292 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (813 puan)
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır azar azar çoğalan bir bel ağrısı var. Şuan kuyruk sokumu kemiğimden sağ legen kemiği tutmaz durumda.. İki adım atacak merdiven çıkacak halim yoktur. 31 haftalık hamileyim. Sebebi nedir. Çaresi varmı.. Zaten karın içi kasılmalarım vardı birde bu eklenince ne oturdugum yerden kalkabiliyırum ne oturabiliyorum ne yata biliyorum. İnanın delirmek üzereyim. 
Gebelik haftası 31

2 Cevap

0 oy
(67 puan)
Bnde de 32 haftalıkken olmuştu sebebini bilmiyrm 

Doktora söyledim normal dedi. Ilk gebeliğiniz mi? Bi doktora gidin isterseniz. Çok geçmiş olsn
(813 puan)
3 cü gebeliğim. İlk defa bnda bu kadar zorlanıyorum. Doktora gittim bugün bişi demedi. Nasıl doktorsa bebeği bile göstermedi ultrasonda.. Bronşit olmusum öksürğk vardı. Test yapıldı negatif çıkmasına ragmen ben bebeğe bakmak için cabslıyırum o basını duvara cevir diyor.
(179 puan)
Benimkide aynen sizin doktor gibi ne kilosunu ne boyunu söylüyoo sormasam bilmiycem bi resim çikarmadi çok kötü bu arada bn 30 haftalik olucam sali daha cinsiyeti göremediii okadar kötü her defa sinirim bozuluyoo ama almanyada oldğum için dilide pek bilmiyorum o yüzden o türk diye ona mecburum artik doğunca anliycaz gibime geliyoo başka bi doktorada göründüm erkek dedi bakalim
(67 puan)
Bazı doktorlar gerçekten çok umursamaz oluyorlar. Sadece muayene ettm demek için ediyorlar gbi. Başka doktora gidin. Ileride daha başka problemler olmasn. Mutlaka görünün derim çok dayanılmayacak gibi ise
(813 puan)
Evet canım yürümemi engelliyor artık dayannılamz bişi.
-Reklam-
0 oy
(309 puan)
Benim ilklerden ağrıyordu canım Dr kalan büyüdüğü için diyordu ve kabızlık olunca daha çok oluyordu ağrısı
(813 puan)
Canım karnım 3 aylıkken 6 aylık gibi duruyordu. İç karın dar hep dışa büyüyor ama 3 gebeliğim de aynı şekilde oldu. İlk defa bu gebelikte inanılmaz sorunlar yaşıyorum.. Midede ileri derece reflğden kaynaklı agzıma ne bir folik asit ne vitamin ne kan ilacı ne magnezyum alamıyorum.. Kadın Doğum dahilinde dahiliye ye gittim verilen mide ilacı bile işe yaramadı. Mide bulantılarım 3 ay sürdü o süreçte beslenemedim de. Sanırım ondan dolayı bedenim çokme noktaınsda.. Tek dileğim kaldı valla bir an önce 7 haftalık zaman geçsin de doğuruyum.
(309 puan)
Senin gibiydim canım  Allah yarmicin olsun

İlgili bir soru bulunamadı

654,763 soru

3,441,830 cevap

4,275,827 yorum

184,987 üye

...