0 oy
198 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (444 puan)
Ilk gebeligimde yaklasik 25 kg almistim goguslerimde ve bacagimda boydan boya baya catlak oldu ama gobegimde hic olmadi suan ikinci hamileligim 28 +5 teyim simdilik kilo artisim cok fazla degil cevremdekiler karbiminda cok sismedigini söylüyor tabi bana gore ben catlayacak gibi hissediyorum. Sorum soyle ilk cocugumda catlamayan gobegim ikincide catlar mi? Estetik olarak kötü gorunmesinden ziyade cok eziyetli goguslerim kuculdu ve sürülmüş arazi gibi resmen ve cok kaşıntı yapiyo kasirkende cok rahatsiz hissettiriyo karnimda da ayni seyleri yasamak istemiyorum. Bu arada ilk gebeligimde bolca su tuketip her aksam yagli güreşe cikacak gibi yagliyordum vucudumu hatta carsaflarim da yag izleri kaliyordu.

2 Cevap

0 oy
(906 puan)
Olucaga care yok :) ilk gebeliğim üçüzler  benimde göğsümde yok ama karnım ve bacağımda yirtilmalar var 21 haftamızi dolduruyoruz ama zaten 14 haftamda olmaya başladı çatlaklar bende yağ kullanıyorum bebek yağı falan ama nafile genetik meselesi bence sende olsa bile belki bı ihtimal son haftalarda olabilrj 
-Reklam-
0 oy
(609 puan)
Gecen gun konustuk aynı konuyu doktorum hıcbor pahalı kreme gerek yok hakiki kantaron yağını bul köylerden ve göbek deliği cevresinden dışa doğru sur dedi. 

İlgili bir soru bulunamadı

652,503 soru

3,433,297 cevap

4,266,369 yorum

184,417 üye

...