0 oy
248 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (404 puan)

Hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı. 28+5 günlük hamileyim. Doktor bebeğin döndüğünü doğum için uygun pozisyonda olduğunu söyledi. Bazı şeyleri yasakladı. Erken doğum riski yok ama ağır iş yapmak ağır kaldırmak cinsel ilişki yasak dedi. Günlük hayatına devam et dedi ama bir yandan da küvez sürecine hiç girmeyelim filan dedi. İnsanı çok rahatlatan panik yapmayan bir doktor sizce öyle bir risk var mı.  Olsa söylerdi değil mi sordum çünkü .

5 Cevap

0 oy
(864 puan)

Tamam da şu an daha yeri çok dar değil ters dönebilir yani sürekli aynı pozisyonda kalmiyolar ki canım kafana takma doğum pozisyonunda diye hemen doğacak değil doktor tedbir amaçlı ağır iş yapma demiştir normal yemeğini işini yap ama kendini yorma ağır şeyler kaldırma ağır iş yapma cinse ilişkiye girme bir şey olmaz allah in izniyle 

(404 puan)
Teşekkür ederim canım. Doğum pozisyonu almış deyince bir de bazı yasaklar getirince korktum ben de . Biraz araştırdım 32. Hafta da dönerler filan yazıyordu nette . O yüzden sormak istedim tecrübeli olanlara. Amin inşallah kazasız belasız alırız tam günün de nasip olur herkese umarim..
(864 puan)
Insaallah canım gününde ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olur hepimizin
(404 puan)
Amin inşallah canım:)
-Reklam-
0 oy
(305 puan)

Benim de 25inci haftamda doğum pozisyonundaydi.  Ama dönebilir dönmesede tehlike var diyemem dedi suyuma rahime bakarak. 

Biz tedbirli olalimda :)

(404 puan)
Bana da dikkat et dedi ama canım tam tehlike var gibi de konuşmadı hani küvez filan dedi ben de şaşırdım ilk hamileliğim yasaklar da koyunca eve gelince biraz korktum :) İnşallah sıkıntısız alırız kucağımıza zamanında . Yine de dikkat edip doğumu tetiklememek lazım demek ki. Ne olur ne olmaz :)))
(305 puan)
Aynen sağlıkla vaktiyle kucağımiza alalım da :)
0 oy
(4,314 puan)

Dönmustur ama daha kanala girmemistr canim bnde 31haftaligm gecen gun gittgmde sordum dönmüsmu diye dönmuş dedi ama rahatlayamadim yine döner cnku erken daha :)

(404 puan)
İnşallah canım içim rahatladı.  Şu yasak bu yasak deyince acaba dedim İnternetede  de hep 32 hafta gibi döner tarzı yazılar okudum. Erken mi döndü acaba diye korktum bilmeyince :)
0 oy
(661 puan)

22 haftdadan beri bas asagi benimde bebek 26+2 yim ama bol bol dinlen dedi yatak istrati verdi ole uznaiyorum bende sende dikat et 

(404 puan)
Bana öyle bir şey demedi canım işte yasakları söyledi günlük hayatına devam et dedi. Dikkat etmezsen küvez onlerinde beklemeyelim tarzı konuştu.  Tehlike mi var dedim yok dedi :) arada kaldım ben de . Çok sağol canım yine de dikkat etmek lazım demek ki hareketlere Allah korusun daha zamanları var;) Sağlıkla alırız inşallah kucağımıza zamanında:))
(661 puan)
Amin canim isalllah aliriz kucaklarimiza dikat edecez bizde onlar icin herseye deyer vallah meleklerimiz icin
0 oy
(144 puan)

Cnm benim bebis34+3 gunluk 5 kontrolden beri hep dogum pozisyonunda diyir bi sikinti olmaz bence

İlgili bir soru bulunamadı

651,271 soru

3,428,354 cevap

4,260,875 yorum

184,087 üye

...