0 oy
319 göst.
Doğum kategorisinde (1,354 puan)

Kırkım çıkınca saçımı biraz kestirip boyayım diyorum . Gerçi ne yapsam da eskisi gbi güzel değilim ama bi uğraş işte. Bi sakıncası olduğunu sanmıyorum ; hurafe bunlar öyle değil mi kızlar ?

3 Cevap

0 oy
(172 puan)

Bahsettiğiniz hurafe nedir saç boyama ve kesmeyle ilgili bisey duymadım da merak ettim

-Reklam-
0 oy
(896 puan)

Sac kesmeyi bilemem ama boyalardaki kimyasllar sute geciyor diye biliyorum iyi  arastirmak lazim 

0 oy
(3,107 puan)

Hamileyken kan yoluyla kimyasallar bebeğe geçer endişesiyle boyatmamakta fayda var doğumdan sonra sadece yediklerimiz önemli canım o sekilde bebeğe geçer hersey bedenine yapacağın hicbirsey artık bebeği etkilemez diye dusunuyorum 40 in çıkınca rahatlıkla boyayabilirsin ayrıca dünyaya bir evlat getirdin haliyle kilo alınıyor tüm vücut deforme oluyor kendini çirkin hissetme canım benim.. bebeğin biraz büyüsün sporla diyetle bakımla eski haline dönersin Rabbim evlatlarimiza ve bizlere can sağlığı versin gerisi mühim değil sen zoru başardın unutma moralini daima yüksek tut 3 çocuk doğurdum suan 86 kiloyum gerçekten berbat görünüyorum ama kuzularima bakınca tek isteğim onların sağ ve selamette olmaları gerisi teferruat unutma..benden sana bi abla tavsiyesi öz güvenin yuksek olsun :)

(48 puan)
Ablacim ne guzel yorumalr yapiyorsunuz. Bi kac baslik açtım bana  mantikli guzel yorumlar yaptiniz. Bebegim hastaydi bebegim icin dua ettiniz. Allah razi olsun. Yaptiginiz yorumlari dikkate aliyorum. :))
(559 puan)
Kına dahil saç boyalarının kanserojen madde içerdiğini ve anne sütüne geçme durumunun söz konusu olduğunu söyleyen  doktorlar  , "Emziren anne saçını boyamamalı. Aksi halde hem kendi sağlığını hem çocuğun sağlığını riske atar. Nitekim, çocukluk çağının en kötü kanserlerinden biri olan nöroplastomla ilgili olarak saç boyasını sorumlu tutan bir çalışma var" diye konuştu yani bende düşünüyordum ama boyamayacağım
(3,107 puan)
Ne demek canım hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz ister istemez empati yapmamız lazım yeni doğum yapmış kadınların moral çok ihtiyacı var ev yemek bebek derken bi düzen olusturana kadar insan çok yipraniyor arkadaşın yorumunda okudum organik boyalar var onlarla boya canım olmadı bebeği kontrole götürün doktora ebeye danis Allah hepimizin yardımcısı olsun
(1,354 puan)
Teşekkür ederim canım napim koğusayken özgüvenli olmak zor. İnşallah birkaç haftaya kendimi toparlarım.Esasen uykusuzluk, gaz, süt bilmem ne derken vücudumun farkında falan değilim.Karnımın ortası kalacak gibi korse takdığımda da fazla dayanamıyorum çok sıcak oluyor.
(3,107 puan)
Benimde suan iğrenç bi göbeğim var bende takamadım korse bebekle uğraş uykunun düzensiliği derken dayanamadım çıkardım 3 4 aylık olana kadar hatta 6 ay diyelim biz buna düzene girmiyor bebeklerin uykusu benim büyük kızım var bebeğim çok ağlayan huysuz bi bebek o olmasa uyumaya fırsat vermiyor benim bebeğim 51 günlük oldu bir kaç ay daha böyle devam eder her bebeğin ayrı sorunu var ilk haftalar pisigi vardı geçti gaz sorunu başladı şimdide kakasini yapamıyor burnumuzdan getiriyor desem yalan olmaz 2 kişi zor idare ediyoruz ne kilom ne göbeğim aklıma gelmiyor tek sorun namazlarımi düzgün kilamamak uyku düzeni olmadigindan ne zaman yatıp kalktığımız belli olmuyor rejim yapayım dedim biraz sebze ağırlıklı beslenip ekmek tüketmeyim dedim yaptim ama uyku düzeni yokki kilo falan veremedim vazgeçtim :)) biraz daha düzene girsinde hayatımız gerisi kolay sende şimdi hicccc birşeye aldırma fırsat buldukça uyu aman ev işi yok yemek felan deme şu aralar en önemli şey vücut direncini koruman düzene girene kadar idare et sonrası güzel olacak insAllah
(1,354 puan)
Gerçekten tek ihtiyacımız olan uyku. Uyku uyumadığım gecelerin gündüzü de kabus gibi geçiyor. Kızımı kucağıma almıyorum, eşime kötü davranıyorum . Boşluğa düşüyorum resmen . Ama uykumu aldığım günler pamuk gibiyim. Herşeyden önce uyku ve moral bu da bizden anne adaylarına tavsiye olsun.
(3,107 puan)
Aynen öyle her fırsatı değerlendirsinler uykusuzluk insanı çok Asabi yapiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
20 Aralık 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde SerapD (78 puan) sordu
0 oy
12 cevap 184 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
18 Şubat Hamilelikte Güzellik kategorisinde Guifyu (96 puan) sordu
0 oy
9 cevap 191 göst.

649,887 soru

3,422,931 cevap

4,254,794 yorum

183,680 üye

...