0 oy
779 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (742 puan)

daha aticam

image


Gebelik haftası 21+1

5 Cevap

+3 oy
(3,685 puan)
Perinatoloji uzmanı yapıyor normal kadın doğum doktoru bile yapmıyor düşün bizden yorum mu bekliyorsun? Raporu atsan neyse birde usg görüntüsü ile  komik yani :) 
(742 puan)
Yok kendi doktoruma götürcem evet özele gittiğim için söyledim onu . Önce renkli veriyoruz deyip bunu verdiler sinirlerim tepem de :)
(3,685 puan)
İster istemez 400 500 TL para alıyorlar az mı yani kim olsa sinirlenir. Rapor vermemeleri de ayrı saçma. Bana hem rapor hem renkli verdi kendi doktorum.
(742 puan)
Kuzum rapor verdi onu kendi doktoruma gostercem zaten aynı yerde bide diycem ki böyle böyle on gün içinde tekrar gidip renkli istiycem. Dediğin gibi sanki kolay kazanıyoruz.
(3,685 puan)
Rapor da açık bir dille yazıyor herşey o yüzden heralde dedim  yok olsa anlardın diye. Versinler bir zahmet git tabi
(742 puan)
Ben bı doktoruma diyim de inşallah verirler sonuçta bir kere alıyoruz
-Reklam-
0 oy
(742 puan)

image

Başka açıdan

0 oy
(211 puan)
Bu ne yaaa ya bısıy dendımı baslıyonuz lafa ama kakmş bunu atyom sen doktorun a sorsaydınya bunu para verıyon ona sana acıklama si lazım ki bunu buradakiler nerden anlıycak ayrıca ayrıntılı ultrasonda bu sekil dgl san guzeeel bir dosya yapıp hersey yazan ayrıntılı bilgiler veriyor ve hatta resim bıle koyyo renkli tabi ozelde dewlet blmıyom ama bole seylerı insanlara sormayın yani tamm bura soru yerı ama bole soruyu doktora sormadan gldn burda soryon bnc mantıjsz istersen kız laf et ama bnc paran bosa gitmiş.... Bebısın hayırlı olsn ama Allah im saglıg nı versin o minnoşcugun.... 
(742 puan)
İyide bu soru mu seni rahatsız etti ? Millet yatak odasını paylaşıyor ben masumane bir soru sordum üstelik bende biliyorum sadece çok kızdım doktora ben de yorum yapamıyorum çünkü resimlere .sana niye laf edim bebeğim ya param boşuna gitti evet ama doktorla bir görüşeyim belki o söyler de bende birdaha girerim .
0 oy
(579 puan)
Bana da önce böyle siyah beyaz verdi ama onda bile baya herseyi belli oluyodu bebeğin hatta parmağını emiyordu sonra ben renkli de almak istiyorum dedim öyle renklendirilmiş verdi yoksa bana da vermicekti istemek ve sormak lazım doktor bakarken sürekli beynini kalbini ciğerlerini felan sordum sormadığımda sadece hersey yolunda diyordu bence sen git deki hiç memnun kalmadım para vermeden tekrar muayene olmak istiyorum de cıngarını çıkart 
(742 puan)
Evet canım ama benim doktorum zaten o hastenede raporu göstermek için gidicem . Biri sizin asıl amaciniz resim diyor bu benim en doğal hakkım kimse kusura bakmasın ama para kolaylıkla kazanilmiyor sonuçta. Sen de çok şanslısın hadi renkligi geçtim bu siyah beyaz bari anlaşılsa bu kadar sinirlenmiycektim.
(579 puan)
Kafana takma böyle diyenlerin hepsine sor bakıyım renkli ultrasonografi verseler istemicekler sanki
(742 puan)
Komigime giden de o zaten . Ne postlar görüyoruz gelmiş burda bana laf ediyorlar :)
0 oy
(609 puan)
Siizn amacınız bebişin fotosunu çektirmekmiş anlaşılan...  Okadar parayı da foto için verdiğinizi düşünüyorsunız ama hatalısınız. O parayı çocugun prganlarında sorun var mı diye verdiniz bunu bilin. Ayrıca uzman size zaten rapor vermiştir orada drtaylı açıklama yazıyor. Keşke doktora deseydiniz okadar para verdim ne diceksin diye.. Valla bazen insanımız çok garip yani elmayla armudu karıştırıyorsunuz birbirine. 
(742 puan)
Diğer arkadaşlarla yazistiklarimi okusaydiniz ne demek istediğimi anlardiniz tabiki bebbegimin yüzünü görmek benim en doğal hakkım önceliğim de bebeğimin sağlığı . Asıl siz ne garipsiniz ilk hamileliğ ilk heyecanım bırakın da yaşayayım dimi ?
(609 puan)
Okudum ve yorumumu yaptım sakıncası nedir?? İsterse 10. Gebeliğiniz olsun her cocuk ozeldır ne farkeder, bizde işk gebeliğimizi yaşıyoruz ama detaylıya fotograf gozuyle bakmıyoruz maşesef kusura bakmayın. Oncelıgınız saglık olsaydı attıgınız ılk goruntu kalp atımı elranıdır o ekranı yorumlamamızı isterdiniz ama siz size verilen siyah beyaz ne olduğu belirsiz görüntüden şikayetçisiniz ben yazdıklarınızdan bunu anlıyorum.
(742 puan)
Sağlığını biliyorum zaten doktor söylüyor durumu hakkında ayrıca sen beni tanımıyorsun bile de resim istiyorsun , önceliğin sağlığı değil diyorsun ? . ..
(609 puan)
Yazılanlardan o anlaşıyor

İlgili sorular

654,672 soru

3,441,495 cevap

4,275,436 yorum

184,957 üye

...