0 oy
177 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (141 puan)
Herkese selamlar. 19 haftalık gebeyim nerdeyse haftada en az 2 defa baş ağrım olur oda nabız atar gibi sanki kafamda kalp atıyor nasıl bişey bu. Kizlar daha önce emar çekildim gebelik öncesinde migren var demişti doktor vallahi ikişer parol  içmekten kendimi suçlu hissediyorum içmesem yataktan çıkamıyorum çok zor bu ağrılar lavanta yağları nane yağları denemediğim şey yok . Eğilince yada ani ayağa  kalkınca başım daha da nabız atar gibi daha da şiddetleniyor siz bu ağrıları yaşıyor musunuz nasıl baş edebiliyorsunuz  şaşırdım iyice daha yolun ortasindayiz nasıl bitecek geri kalan 20 hafta bilmiyorum 
Gebelik haftası 19

3 Cevap

0 oy
(3,764 puan)
Doktor bana ağrılar için kiraz önermişti işe yaradı
(141 puan)
Vallahi yaz boyunca buldukça yedim yemeyince yine aynı bunun yanı sıra kan sulandırıcı özelliği var biraz bunu duyunca yemeyi bıraktım biraz faydası olduysa da ilaç kadar etki etmedi bana canısı.
-Reklam-
0 oy
(965 puan)
Ya ben de aynıyım normalde de çok şiddetli migren ağrıları çekerim serum bile çok fayda etmez. Şimdi tek çarem iki parolu aynı anda içip üstüne bikaç damla limon damlatılmış sade Türk kahvesi içmek. Ağrı çok atmadan daha başında içersen fayda sağlıyor canım. Ben gündüz çalışıyorum gece kızımla ilgileniyorum. O yüzden yatamıyorum ama senin imkanın varsa kapat gözünü karanlık sessiz ortamda uyumaya çalış o zaman rahatlarsın. Bir de migrende kafamızdaki damarlar aşırı genişliyor oraya giden kan artıyor basınç ağrı yapıyor. Vücudunun başka yerlerini soğutursan biraz rahatlama sağlıyor. Soğuk duş al en azından kollarını bacaklarını yıka. Bir de bizde jel buzlardan var enseme onu koyuyorum sonra da kollarımın arasına alıp yatıyorum. 
(141 puan)
Evet ayaklarımı buzlu soğuk su dolu kovaya da koydum bir kaç sefer geçici bir rahatlama sağlıyor sen şu an kaç haftalık hamilesin canım Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah annelik her aşamasında zor
(965 puan)
18. Haftadayım canım. İkinci hamileliğim bu benim :) zor olmaz olur muu. Hem çok çokk güzel hem de çok zor ve özveri istiyor her konuda.
0 oy
(163 puan)
Aynı durumu bende yaşadım, migren hastasıyım. Yaklaşık 20 25 gün sürdü ne yapsam işe yaramadı maalesef sonra kendiliğinden geçti. Sürekli parol içiyordum o bile kesmiyordu. Ben bir çaresi olduğunu düşünmüyorum biraz sabrederseniz kendiliğinden geçecektir. 
(141 puan)
Sağol canım bazen dayanilacak boyutu geçiyor işte Allah'ım hepimize kolaylık versin inşallah

651,971 soru

3,431,021 cevap

4,263,721 yorum

184,269 üye

...