0 oy
205 göst.
Doğum kategorisinde (36 puan)
kapalı
Sevgili anneler. Bebeğim ilk günler emmedigi ve benim de sütüm olmadığı için sarılık oldu. Değeri ilk başta 13tü. Doktorumuz mama takviyesi verdi. İki gün sonra 19 buçuk oldu. Bir gece fototerapi aldık. 11 e düştü. Üç gün sonra kontrole gittiğimizde değer tekrar 13 e çıktı. Tekrardan çok fazla yükselir mi? Bu konuda endişelerim var. Üç gün sonra tekrar doktor kontrolüne gideceğiz. Bu arada bebeğim sadece sağ memeyi emiyor. Sol memeyi reddediyor. Solu sağıp veriyoruz. Sağı da gönlü olunca emiyor. Bir de mama ile destekliyoruz. Bu durumları yaşayan anneler var mı. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Gebelik haftası Doğdu
Kapatılma nedeni: Gebelik dışı. Bebek bakımından sorabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

3 Cevap

0 oy
(464 puan)
Sarilik hemen dusmuyor  ama  yukseldikten sonra tekrar dusup tekrar yukselmoyormus benim kucuknoglumda aynisi olmjstu bizim22 cikti 1 gece yattik bir haftada 15 dustu 2gunde bir tahlil verdik ama uzayan sarilik olmus 3 ayda gecti  zorlayacaksiniz  baska  sansimiz yok en  cabuk anne  sutu dusuruyor 2 saatte bir  besleyin kilo kaybi olmasin
(36 puan)
Evet iki saatte bir besliyoruz kilo kaybı yok ancak. Gözle görülür kilo artışı da yok. Doymuyor mu diye düşünüyorum fakat doymasa ağlar değil mi? Artık biz biktirincaya kadar besliyoruz.
-Reklam-
0 oy
(78 puan)
50. Gundeyiz biz hala decam ediyor 15 gunden fazla surerse uzamis sarilk denilyor bu genelde de anne sutunden oluyormus ama ek tahliller ister belki doktorunuz anne sutundense hemen gecmiyor cok zordu benim ilk 1 ay allah yardimcin olsun  sutun azsa asla mamadan vazgecme bana verdirmediler bir anda yukseldi  ilk 1 ay belkide 1.5 ay bebekler hic bir aliskanlik gelistirmiyor ayrica hastanede yatarkende veryolar mama benmde ilk 15 gun hic tutamadi memeyi sol tarafi istemyodu simdj solu daha istahli emiyo garip bu cocuk milleti :)
(36 puan)
Çok teşekkür ederim. Peki solu da tutması için özel bir çaba sarfettiniz mı? Mesela her gün tutmasa bile zorladiniz mı?mamaya devam ediyoruz şimdilik sarılığı iyice atsın diye
(1 puan)
Lütfen karaciğer ultrasonu isteyin doktorunuzdan. Safra kanallarına bakılsın mutlaka..  İhmal etmeyin..
(36 puan)
Teşekkür ederim doktoruma soracağım
0 oy
(31 puan)
Akşamdan sabaha kadar yaklaşık 3-4 bardak suda en az 7-8 adet hurmayı (çekirdeklerini çıkarıp)  bekletin. Sabah o suyu gün içerisinde bitirin. Hurmayı da yiyin. Hem süt artıyor hem de sarılıkta gözle görülen bi düşme  oluyor. Ben çocuklarında çok faydasını gördüm. Umarım işinize yarar. Geçmiş olsun.

İlgili bir soru bulunamadı

654,458 soru

3,440,627 cevap

4,274,379 yorum

184,903 üye

...