0 oy
267 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (156 puan)
kapalı
bazen kasik bölgemde ağrı hissediyorum sanki mesane sabah kalkınca dolu olur da hareket ettikçe patlayacak gibi olur ya öyle bir ağrı bu. Onun dışında sürekli uzanmak yatmak istiyorum hic bir şey yapasım gelmiyor halsizlikten. Bebek hareketleri de hala düzensiz her gün mutlaka en az 2 3 hareketi oluyor ama bazen çok daha fazla bazen de sadece 2 3 kez işte. Sizlerin nasıl gidiyor nelere dikkat ediyorsunuz? 
Gebelik haftası 24
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(57 puan)
İyi bayramlar. Bende 23 haftalık hamileyim kasık ve karın ağrısı bendede oluyor dün kontrole gidince sordum normalmiş. Hem rahim büyüyor hem bebek büyüyor. Akşama kadar bende yatsam kimse ellemesin beni diye düşünüyorum . Halsizlik diz boyu  harekete gelince de özellikle az da olsa iş yaptıysam yada yorgunsam hissedemiyorum. Hareketler son zamanlarda duzensizlesti ama çok şükür bebek gayet sağlıklı. Kafanıza takmayın stresten de olur. 
(156 puan)
Al benden de o kadar
-Reklam-
0 oy
(1,581 puan)
Çok normalmiş canım rahim de bağ dokusu zayıf kişilerde erken başlarmis bu ağrı benim 23 te başladı hâlâ devam ediyor 28 deyiz. Yatarken yan yatıp bacak arasına yastık almak rahatlatır dene istersen
(156 puan)
Hep öyle yatmaya çalışıyorum Insallah fayda eder

İlgili bir soru bulunamadı

651,699 soru

3,430,023 cevap

4,262,651 yorum

184,200 üye

...