0 oy
197 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (878 puan)
Tüp bebek tedavisi ile ikiz gebeyim ilk 12 hafta çok kanamam oldu igneler vuruldum sürekli ve yattım. Şimdi ise 19. Haftaya geldim çok şükür. Çok fazla ayakta duramıyorum uzun süre oturamıyorum doktorum dikkat et ev dışında yürüyüş yapma dedi. Benim gibi olan ikiz gebeler varmı sizlerin nasıl geçiyor gebelik süreciniz. 
Gebelik haftası 19+1 ikiz

2 Cevap

0 oy
(357 puan)
31.haftadayım sıcaklar cok zorluyor bunaltıyor bir de benim şekerim var onu biraz yukseltiyo bebislerim büyüdukce çarpıntı artıyor onun dışında bir sıkıntı yok şükür :)
(878 puan)
Çarpıntı bendede başladı kalp hastasıyım zaten bebekler büyüdükçe kalp daha çok yoruluyor galiba
(357 puan)
Baskı arttığı icin iyice çarpıntı da artıyor. Bi de demir degerim düşükmüş o da çarpıntı yaparmış
(878 puan)
Demir eksikliği de yapıyor çarpıntı benimde sınırda cıktı kan değerim doktorum demir takviyesine gerek duymadı nedense bir daha ki kontrolde söyleyecem
-Reklam-
0 oy
(158 puan)
Yarin doğum yapacagim, 38+4haftaya kadar getirdim çok şükür. Bende ayni durumdayım ve çoğunlukla yatarak geçirdim gebeliği, ama yarın meyvesini alıyorum. Benimde çok yoğun bir kanama oldu ve kese kanamisti. 28 haftaya progestan ve proluton depot kullandım ve hareketim minimumdaydi. Korma ve sabır et canım. İkiz gebelikte doktorumun yönlendirmesi ve sabrımla  herkesin sasirdigi haftaya getirdim. Kolay olmadı halada değil ama sonucu Allahin izniyle güzel olacak. Sende sabret canim, hayırlısı ile kucağına al inşallah.
(878 puan)
Ayy ne güzel maşallah Insallah bende 38.haftaları görürüm sağlıklı bir şekilde.. Çok sabrettim şimdiye kadar sabrediyorumda inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
(357 puan)
Ay maşallah ben de istiyorum o zamanlara kadar dayanabileyim bunun bir yolu var mı peki
(158 puan)
İkiz gebelik olunca seker ve tansyon eğilimi kesin sayılır, şekerini,  tansiyonunu ve nabzını kontrol altında tutmalisin, tuzlu ve şekeri karbonhidrat tüketmeyeye özen göster, kilo alımını kisitla ve bol su tuket. En önemlisi istirahat, 8 ayına girdiğin anda hareketini kısıtlayıp bolbol uzanacaksin.
(357 puan)
Cok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 154 göst.

654,055 soru

3,439,186 cevap

4,272,723 yorum

184,809 üye

...