0 oy
663 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (929 puan)
Arkadaşlar, sizden bir ricam var. Bebek alışverişinde neler alınır? Anne içinde bebek içinde hiiiç fikrim yok. İlk gebeliğim. Normalde çevremdekilere de hiç dikkat etmedim. Umursamam böyle şeyleri. Zaten okuyordum ve öğretmenim çalışıyorum. Sizce neler almalıyım? Ne zaman başlamalıyım. Doğum Allah nasip ederse Aralık'ta olacak. Hem anne ye hem bebeğe ne lazım?? Aklınıza ne geliyorsa yazın lütfen eşya , kıyafet , kozmetik (bebek ve anne için krem merhem vs) liste yapacağım. Şimdiden teşekkürler :))

4 Cevap

0 oy
(64 puan)
Daha çok erken acele etmeyin bence. Sağlıkla alın kucağınıza inşaAllah. 
(929 puan)
Zaten 6. Aydan sonra almak istiyorum her şeyi ama şimdiden liste yapacağım . İndirimli ürün bulursam almayı düşünüyorum hemen. Beklemicem.
(747 puan)
Böyle dusunmeyin birden alinmasi herseyin daha zor Ben yavas yavas basladim hepsini bir beni zorlar durumumuz iyi olmasina ragmen suan Ben 19+4 oldum ve aliyorum cevremdeki herkes aynisini diyor
(864 puan)
Aynen Yavaş yavaş daha mantıklı birden hem sıkışıyor hem ilerleyen zamanlarda insan ağırlaşıyor hersey hazir kafada rahat oluyor yarin inşallah odasini alicam kıyafet vs işleri tmm bide bikac ufak şeyleri kaldi onlarida hazirlayip rahatça beklemek kaldı 24.hafta
-Reklam-
0 oy
(703 puan)
Benimde ilk canim ben bol zibın aldım şu citcıtlı badilerde. Pijama takımi aldım 6 tane. 10 ve 5 li hastane çıkışı birer tane aldım. Nohut bataniye, müslin bataniye, küvet aldım. Ağız mendili, bere ve corap aldim.anne bebek çantası aldım Tek eksiklerimiz biberon ve bakım ürünleri birde alt acma örtüsü kaldı. Hastane icin kendime pijama takimi ve depend alıcam. 18 ci haftada başladim indirimleri takip et indirimde yakaladıgıni al. 
(929 puan)
Tesekkur ederim 18 haftayım bende yavaş yavaş başlıcam indirimlerden toparlamaya çalışcam inşallah
(703 puan)
Rica ederim :)
0 oy
(320 puan)
Benim profilde bir post var canım istersen bak ordan listemi atmıştım 
0 oy
(17 puan)
Kesinlikle her ay bi eksik beğenilen bişey almak daha mantıklı. Öncelikle acele etmeden ara ara beğendiğin bir kaç hastane çıkışı takım zihin eldiven önlük şapka vs giyim ürünlerine bak.Puset ve beşik için acele etme evinin ve odanın büyüklüğüne göre anne yani beşik,hamak,sepet beşik,park beşik,sallanan tahta beşik... hangisi sana uygunsa onu seç. 3 çocuk annesiyim ve kesinlikle park beşiği tek geçerim her türlü kullanılır bi ürün. Kozmetik ürünlerinde markaya kaliteye mutlaka dikkat et ben cocuklarimda chicco dan vazgeçmedim ne alerji ne sıkıntı yaşadım. Maddi durumuna göre ya mustela ya da chicco yüzden öneririm. Çamaşır deterjanindan ıslak mendili kulak pamuğu bebek temizleme pamuğu banyo köpüğü pişik kremi losyonu bebek yağı sabunu masaj yağı aklına gelebilecek tüm ürün çeşitliliği iki markada da var. Aldığın ürünlerin antialerjik olmasına dikkat et.bebek arabası için kesinlikle aceleci Davranma doğumda hatta Sonrasında bile alabilirsin.Ara ara odası için ufak tefek süslemeleri seç oyuncak için çok çok erken .Aslında o kadar çok şey var ki bunları 9.ayına kadar bir bir keyifle yap.Tek seferde oldu bittiye gelmesini istemem .

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 765 göst.
27 Eylül 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nisaneymen (452 puan) sordu
0 oy
1 cevap 223 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
29 Mart Doğum kategorisinde G_34 (51 puan) sordu

652,716 soru

3,434,113 cevap

4,267,329 yorum

184,464 üye

...