0 oy
981 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (128 puan)
kapalı
Anneler Size bir soru sormak istiyorum  benim ilk gebeliğim  yeni 21 yaşıma girdim ikinci çocuğu  2  yıl sonraya kadar düşünüyoruz eşimle ama eşimde yabmadan duramaz çok affedersiniz nasıl yanbabiliriz ilaç kullanımı yada doğumda yabılan biseyler varmı bilgisi olan yazabilir mi :))
Gebelik haftası 35
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(124 puan)
Doğum kontrol hapı ve iğnesi kullanmıştı bir yakınım. Eşinin haberi yoktu. O iğneler şimdi kısırlaştırmış. Şimdi bebeği olmuyor yumurtalıkların kurumuş demiş doktor. Bence prezervatif felan kullandir eşine.
(223 puan)
Bence en temizi sipreyl ben 10 sene kullandim cikardigim ay hamile kaldim en temizi sadece 3 ayda bir kontrole gidiyordum okadar
(381 puan)
O tevafuk olmus bence igneyle kisir olmak bu kadar kolay degil, kaldiki bende ilk bebegimden sonra 6 ay igne sonrada yasmi kullandim, yasmini 1 hafta kullanmadim 2.bebegime hamile kaldim,sonra biraktim 3 ay sonra 3.bebgime kaldim, yani o kadar kolay degil kisir olmak ki ben 38 yasindayim, ayrica prezervatif korunma yontemi ama riskli 3 yegenimde prezervatifle dogdu benim,
(124 puan)
6 yıldır iğne kulllandi o ama
-Reklam-
0 oy
(430 puan)
Doğum kontrol hapı spiral aylık iğneler falan var saglık ocagında ebenden detaylı bilgi alabilirsin
0 oy
(789 puan)
En iyisi prezavatif biz altı yıl bekledik çocuk yapmak için en sağlıklı yöntem prezervatif diye biliyorum tatlım diğerleri hormonlarını dogurganligini etkileyebilir 
0 oy
(1,399 puan)
12 yıllık evliyim 7 yasında bır kızım var ikinciye 7 yıl ara verdik geri cekılme yontemı ile korunduk hep :) 
0 oy
(2,063 puan)
Senin korunman daha garanti. Bu konuda erkeklere güven olmuyor. Doğum kontrol hapı kullanabilirsin. Doktor recetesiyle al ama. (Haplar kısır bırakıyor olayı tamamen hurafe. İnanma.)
(381 puan)
Kesinlikleeeee oyle olsaydim ben kisir olurdum hepp yasmin kullandim 3.bebegime hamileyim kaldiki 3 tanede dusugum var
(2,063 puan)
Annem 12 sene hap kullanmıştı. Ondan sonra 3 kere daha hamile kaldı  ben de ilk evlendiğim zaman aylarca kullandım. İlacı bıraktım hamile kaldım.
0 oy
(85 puan)
Cocuk yapmak mesele değil ki güzel kardeşim. Mesele o çocuğu hakkıyla büyütebilmek. Sana tavsiyem  bebeğin doğduktan sonra mutlaka eşine çocuğun bakımında sorumluluk vermen. O zaman anlayacaktır çocuğun  düşünülerek dünyaya getirilmesi gerektiğini. Tıbbı boyutuna gelecek olursak her zaman en saglıklısının erkeğin korunması olduğunu  düşünüyorum. Diğer bütün olaylar senin vücudunda  mutlaka değişikliğe sebep olacaktır.

652,841 soru

3,434,574 cevap

4,267,851 yorum

184,502 üye

...