0 oy
257 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (227 puan)
6 haftalık hamileyim bu akşam üstü çok hafif kahverengiye yakın leke geldi acile gittim çok şükür sıkıntı yok bebekte, ama progestan verdi sabah akşam kullanmamı söyledi. Kanama olursa fitil olarak, kanama olmadığı sürecek ilaç olarak içeceksin dedi. 15 gün sonra tekrar gel dedi ama ilacı kaç gün kullanacağımı sormayı unuttum :( bu durumu yaşanlar ne kadar süre kullandınız? Birde ilişki yasakmı oluuor acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)
Gebelik haftası 6

5 Cevap

0 oy
(440 puan)
Canim bende de olmuwtu, ben ilk haftamdan kullaniyorum progestani, cunki ara sira acik kahfe lekem geliyor, tuketme, 3 ay boyunca kullan. Bir zarari yok bildigim kadariyla, rahmi berkitiyor, duwuk riskini azaltiyor sadece.  Iliski 3 ay olmasa iyi olur, bende onceki bebek iliwki yasadik 2 gun sora kanamam oldu duwuk yatdim, 4 haftalikdi, simdi yasamiyoruz, korkuyoruz, 
(227 puan)
İnşaAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(360 puan)

Ben kullandım ilacın tamamı bitene kadar ilişki yasağı felan da konulmadı hatta eşim gurbetçi yolda şimdi geliyor bugün iki ay boyunca ayrı kaldık insan ister istemez özlüyor birbirini:)

(227 puan)
Teşekkürler:)
0 oy
(5 puan)
Bende aynısını yaşamıstm 3 ay kadar kullandim bi sıkıntı olmadı ama ilişkiyi bana yasaklamıştı şuan 30+2 haftalıgız aktif kanama olmadıgı sürece çok korkma inşallah saglıkla kucagına alırsın ♥️
(227 puan)
Amin hepimiz inşaAllah :)
0 oy
(244 puan)
Canım o ilaç kötü bir ilaç değil benimde kanamam olmuştu 20 haftalıgım hâlâ kullanıyorum rahatlıkla içebilirsin 
(227 puan)
Teşekkür ederim:)
0 oy
(293 puan)
Doktor iki hafta sonra gel demiş o kadar kullan iki hafta sonra doktor muayene eder ona göre devam yada tamam der ilaç için. Lekelenmen devam ediyorsa ilişki zararlı olabilir doktorun söylemesi lazımdı aslında. Ben ilk üç ay kullandım ilişkide yasaktı.
(227 puan)
Evet kontrole kadar kullanıcam

İlgili bir soru bulunamadı

653,983 soru

3,438,963 cevap

4,272,491 yorum

184,789 üye

...