0 oy
438 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde
kapalı
Eşimin bazı durumlarından dolayı ondan soğuyorum. Konuş karşına al demeyin 4 yıldır adam değişmiyor. İyi biri ama sevgimi çok tüketti. Bazen iyice kendisinden uzaklaştırıyor ve o zaman karnımda ki bebeğe karşıda soğuyorum acaba yanlış mı yaptım önümde daha bir sürü aylar var diyorum. Şeytan uğraşıyor sanırım. Çok gergin geçiyor ilk 3 ay ne yapacağım kızlar bana bir akıl verin. Pozitif düşünemiyorum. 
Gebelik haftası 4+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

+2 oy
(559 puan)

Hamileliğin ilk dönemleri duygusal olarak çok gelgitli bı dönem. Zaman zaman aşırı karamsar zaman zaman çok mutlu, genelde kaygılı ve depresif olabilir. Bu çok çok normal, bebeğe karşı olumsuz şeyler düşünmek bazı insanlar tarafından çok büyük tepkiler alıyo ama kimse kimsenin yaşadığı hayatı ve duygu durumunu bilemez, bu da normal karşılanabilir. Hormonların etkisine alışınca bu haller geçer, tek yaşayan siz degilsinuz yani o konuda içiniz rahat olsun, tekrar söylüyorum bu geçici bı durum. 

Ama eşiniz konusuna gelince buna yorum yapamam, şimdi gelip madem memnun değildin adamdan çocuk yapmasaydin diye de olur :) bizlerde zaman zaman evlilikte sorunlar yaşıyoruz ama babasinin günahını bebeğimiz beden ödesin ki  dimi? :)

Allah dünyaya bı kulunu gönderiyo, onun yaşayabilmesi için büyümesi gerek. Ve onlari bize, kadınlara emanet ediyo. Allah, sadce bir ismini yeryüzünde canlıya bahşetmiş "RAHÎM" onu da biz kadınlara nasip etmiş. En sevdiği meleklerini rahmimizde büyütebilelim diye :) 

Ne güzel bişeydir bu, nasıl bı mucize.. bir insanoğluna (kim olduğu fark etmez) kızıp da bebeğimizi etkilememize değer mi ki ? :)  

Allah bağışlasın, sağlıklı hayırlı evlat etsin  <3

(1,188 puan)
Ne güzel yazmissin❤❤
Doktor anne olamazsan bir daha olamazsın dedi mutlu olduğumuz bir ara tedavi oldum tuttu. Zaten gidecek bir ailemde yok eşime sığındım. Hayatımı bilseniz hak verirdiniz.
(559 puan)
Ben hak vermiyorum demedim, lütfen tekrar okumalısınız.
-Reklam-
0 oy
Benimle aynı durumu yaşayan yok mu? :(
(1,188 puan)
Bu arada 50 kere alırsam dedim asla aldrmazdm.  Simdi diyorum ki nasil dilim varmış ta söylemişim o cümleyi o benim canım ciğerim.  Kim olursa olsun evladımin tırnağını değişmem. Ben kendimi bebeğimle daha güçlü hissediyorm sende ilerleyen dönemlerde oyle hissetceksin emin ol
İnşallah ya yakında kalp sesini duyacağız Allah aramıza sevgi muhabbet versin çok yoruldum. Bana ümit verdiniz biraz. Beni ailemde sevgiyle büyütmedi ondan mı bebeğe böyle his besledim diyede üzülüyorum. İnşallah geçicidir. Allah razı olsun
(1,188 puan)
Istersen kocandan nefret et o bebise olan keske hissiyatın ilerde gececek emin ol. Sana yemin ederim kendimi o kadar güçlü hissediyorm ki  iyi ki var diyorm. Cok gel gitler yaşadım hata mı yaptım biraz daha mi beklrseydim cocuk için diye yani öyle böyle değil evi terkettim artık oldurecektim nefret ediyordum ama hormonlar işte şimdi daha hassas ve duygusaliz erkelerde anlamıyor.  Canim bisey çekiyor mesela ablasının canı hamileyken çekse uçarak gidip alır bana gelince duymamazlıktan geliyor du örnek. Ama bunların hepsi gtti hatta takmiyorm bile artık.  İnan kocan ister degissin ister boşanin bebeginin varlığı icij hic ama hiç pişman olmicaksin.  Ben cok görüyorum çocuğuyla birlikte yaşayan güçlü kadınları. Kimseye muhtaç değiliz.  Eşini de seviyorsan sana karşı yanlışı saygısızlığı yoksa sende bazi huylarını görmezden geliceksin evlilik fedakarlık ister. Umarim musmutlu olursunuz bebis yuvaniza sevgi katar
İnşallah kardeşim rabbim sizede huzur versin. Çok sağolun dediklerinizi aklıma getircem.
(1,188 puan)
Amin canım benim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 290 göst.
11 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilcn (5 puan) sordu
0 oy
11 cevap 565 göst.

650,491 soru

3,425,237 cevap

4,257,516 yorum

183,825 üye

...