0 oy
1,111 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
Cevrem hamile olmayanlarda bile 2.doz biontech asi sonrasi kusma ates halsizlik bas agrisi gbi agir semptomlar yasayanlar oldu.ben ilk doz asimi oldum.2.dozdan korkmaya basladim.2 doz biontech asilanarak agir geciren oldumu?
Gebelik haftası 18

10 Cevap

+2 oy
(708 puan)
Hamilelikte paroldan başka ilaç içemiyoken nasıl aşı olbiliyosunuz hayret ediyorum gerçekten.yan etkilerinin aşıdan sonraki 1-2 saatle sınırlandırıyorsunuz.sonrasından nekadar eminsiniz.

Benm kafamdaki şu soruları mantıklı biri açıklasın.bende gidip aşı olcam ama gebelikte hiç mantıklı gelmiyor kusura bakmayın..
(95 puan)
Herkesin gorusune saygi duyuyorum.olaninda olmayaninda.herkes icin yeni bi hastalik ve yeni bir asi.celiskili yaklasilmasi cok dogal.sahsi fikrim her zehrin bi panzehri oldugu.ben hastaliga baska cozum goremedigim icin oldum.kisa vadede faydali ama uzun vadede ne bu hastaligin nede bu asilarin etkilerini malesef kimse bilmiyo.bilime guvenmekten yanayim.dilerim asi olan yada olmayan kimsenin canina kastetmesin bu hastalik :)
(8 puan)
yeniden gösterildi
Peki covid olursanız onun uzun vadeli yan etkileri ve vücuttaki yikimindan nasil emin olabilirsiniz? Virüs öldürmek için aşı yaşatmak için üretildi bu ikisi arasındaki farka dikkat edin. Yakalanmayacagimizin yakalanınca olmeyecegimizin biz hafif atlatsak bile bizim yüzümüzden bulastirdigimiz birinin ölümüne sebep olmayacağımizin garantisini verebilir misiniz? Ben veremediğim için aşı olucam Allah bu vebale düşürmesin kimseyi
(95 puan)
Ayni fikirdeyim.bende suan 24 hftalik hamileyim.2 doz biontech asimi oldum.kol agrisi haric bir yan etkide yasamadim cok sukur.
(238 puan)
Valla berguzel korel aşı.oldum diyor aşıyi sol koldan vuruyorlar videosunda sağ kolunu gösteriyor
Kafamda deli deli sorular.
-Reklam-
0 oy
(948 puan)
Benim teyzem ve yenge yasadi bu dediğiniz semptomlari
0 oy
(223 puan)
Bende ilk doz oldum 4-11 ağustos arası ikinci dozum köşede bekliyim cevaplar için.
0 oy
(1,401 puan)
Benim ablam 2.dozda öldü öldü dirildi çok ağır geçiyormuş
(559 puan)
Hamile mi ablaniz ?
(1,401 puan)
Hayır değil siz hamileler icin sormadiniz diye ablamı örnek verdim ben hamileyim ve icimde can taşırken ne olduğu belli olmayan bir ilacı kanıma sokmam :)
(559 puan)
Ben sormamıştım, ama hamileyken mı yapıldı diye merak ettim :)
(1,401 puan)
Anladım :)
0 oy
(559 puan)
Kayınvalidem 2 doz sinovav yaptırmıştı, geçenlerde 3. Dozu biontech  yaptırdı. Benjmle kalıyodu, 4-5 gün kolunu kaldiramayacak kadar ağrısi oldu, mide bulantısı yaşadı. Ve çok sıcakken bile üşüdüğünü söyledj bı gece. Bakmadim ama Sanırım ateşi çıkmıştır onda üşüdüm dedi. 
(95 puan)
Bnm kayinvalidemde dediginiz durumu yasadi 2 doz biontech sonrasi.bende korkmaya basladim 2.doz sonrasi...
0 oy
(405 puan)
Eşim oldu ikinci doz biontech kolda biraz ağrı ve mide bulantısı oldu. Uzun sürmedi, covid kadar ağır değil doktorunuz sorun yok diyorsa yaptırın bence
(95 puan)
Ilk dozumu oldum.2.bekliyorum.2.dozda daha cok etkilenen duydum o yuzden suan biraz tedrginim
0 oy
(1,399 puan)

Bunu burda sorarsan kafan karısı herkesin bunyası farklıdır kayınvalıdem kronik hasta astımı ve bır kac rahatsızlıgıda var cok tedirgin olduk bırsey olur dıe ama hıc bırsey olmadı bıontech olmasına ragmen ... Her bunye kendine ozgudur benım doktorum hamıle olmasan bıontech derdim ama yan etkisi fazla olabılır diye snovak ol dedı... Herkes her hastalığı aynı sekıldemi  gecırıyor.... Yada tetenoz asısı kiminde cok agrı yaparken kiminde hıc etki etmiyor... :) içiniz rahat olsun boll antıkorunuz olsun:)


(95 puan)
Cok tsk ederim :) dediginiz gbi bunye meselesi.ama korkmadanda edemedim duydukca.ilkinde kol agrisi yasadim.2.sini bekliyorum bakalim
0 oy
(472 puan)
Evet 2ci dozda covitin belirtileri 2gunn oluyormuş cogunda
(95 puan)
Gozum korkuyorrr :/ ilkinde kol agrisi disinda etki yasamadim.2.yi merak ediyrm
0 oy
(35 puan)
Kesinlikle hiçbir yan etki yapmadı bana, ilk dozda da ikinci dozda da hiçbirşey yaşamadım. 
(95 puan)
Darisi basima :)
0 oy
(39 puan)
Ben 2. Dozda ilk yaptığım gün mide bulantısı yaşadım ama 1 gün sürdü çok ağır geçmedi. Yaptırmadan önce ve yaptırdıktan sonra bir kaç gün limonlu su içmenizi öneririm
(95 puan)
Mide bulantisina onlem olarakmi limon su tuketmeliyim?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 593 göst.
14 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Duygu C (53 puan) sordu
0 oy
5 cevap 505 göst.
0 oy
5 cevap 768 göst.
23 Eylül 2021 Doğum kategorisinde Berire (7 puan) sordu

653,486 soru

3,437,094 cevap

4,270,499 yorum

184,670 üye

...