0 oy
661 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (133 puan)
Merhaba , ben yeni evliyim. 18 Haziran'da düğünümüz vardı adet geciktirici kullandım. Geciktirici Hapı bırakınca 25 Haziran'da adet oldum, 1 temmuzda adetim bitti.

Ve ilk gün korunmasız ilişkim oldu, 2 3 gün sonra ertesi gün hapı kullandım. 

Bebek yapmak istediğimiz için 3 gün önce korunmasız ilişkimiz oldu. Şuan mide bulantılarım ve ağzımda garip tat var, karın ağrısı da oluyor. Aşırı akıntım geliyor.

Acaba hamilelik var mıdır? 3 günde bu tarz ufak tefek belirtilerle kendini belli eder mi bilgi verebilir misiniz 

6 Cevap

0 oy
(256 puan)
Kesinlikle hayır ,adeti gününü bekleyip duruma göre test yapmalisin ,2-3 günde belirli olacak şeyler degl
-Reklam-
0 oy
(1,188 puan)
Yok canim cocuk istiyorsan internetten yumurtlama dönemini takip et o dönemlerde birlikte olun ki zaten hem ertesi gün hapı hem adet geciktirici baya hormon yuklemissin.  Adetinin günü falan sasacaktir.  Takip edip o şekilde ayarlayablirsn 
0 oy
(1,401 puan)
3 günde belirti gözukmez ve anlamadığim ertesi gunu hapı kullandık diyip sonra bebek istiyoruz demişsin :)
0 oy
(198 puan)
Canım işallah hamilesindir ama bukadar ilaç kullanmılsın hormonların dengesini muhtemelen bozmuşsundur. Bikaç ay adetlerin geç gelebilir. Erkende olabilirsin. Ama rahat ol bak yeni evlisin akışına bırak evliliğinden zevk al. İlişkiye girerken bi görevmiş gibi değilde rahat mutlu bi şekikde gir. Şunuda söylim ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma tuvalete gitme yarım saat ayakkarının altına yastık koy. Ayakların yüksekte dursun belin yukarı doğru olsun. İşallah biran önce güzel haberi verirsin. 
0 oy
(560 puan)
O geciktirici haplar adeti etkliyor tamamen duzensiz bence ondandir 
0 oy
(398 puan)
Ertesi günü hapı kullanmışın hamile olman imkansız ve ertesi günü hapı biraz dengeyi bozuyor adet düzene girmez bir müddet ve öyle sürekli kullanılabilen bişey degil o dikkatli ol yılda 2, 3 kez kullanılır 

653,568 soru

3,437,377 cevap

4,270,769 yorum

184,688 üye

...