0 oy
738 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1,592 puan)
Salam, qızlar, bu dərmanlardan qəbul etmisiniz mi? Ferrofol, Miomaq, Utrogestan, Papaverin. Hansı dərman nə üçündür bugün həkimə zəng edib soruşacağam. Sadəcə bilmək istəyirəm probleminiz nə idi bu dərmanları qəbul edəndə?
Gebelik haftası 5+4

7 Cevap

0 oy
(275 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Utrajestan istfade edirem.aclis riskine gore yazirlar.progstrndi.papaverin tonusa goredi.Ferrofol ise fol tursusudu.miomaq ise vitamindi.xeyrli olsun
(1,592 puan)
Utrogestanı problemin var idi deyə yazıb sənə canım? Yoxsa sadəcə düşük riski yaranmasın deyə?
(275 puan)
He can mende ilk hefteler lekelenme var idi.uzide qanama gorunmedi ama bu dermani yazdi kesdi.ama dermani dayandirmamisam helede.14heftedeyem.dusuk riskine gore yazilir.cox tesirli dermandi
(1,592 puan)
Anladım canım çox sağol☺️sağsalamat qucağına al inşallah körpəni
(275 puan)
Sende insAllah can.sag salamat qutarsan)
(1,592 puan)
Amin insallah❤️
-Reklam-
0 oy
(66 puan)
Selam canim men Papaverin kullaniyorum hekimim yazmışdı tonus ağrılarım vardı hər ağrın olduğunda isdifade et demişdi 
(1,592 puan)
Aybaşı ağrıları kimi ağrılar mı canım? Yoxsa necə? Mənim ağrım yoxdu. Analizlərinin cavabına baxıb yazıb bunları. Bugün dəqiq soruşacam niyə yazdığını. Çox sağol canım☺️❤️
0 oy
(4 puan)
Salam. Men ferrofel qebul edirem. 11 heftelik hamileyem. Narahat olma vitamin terkiblidi,uwaga lazim olan weyler var icinde. Hem özun reseptini oxuyub baxa bilersende ne ucundu neye lazimdi. Birdeki tonus olanda aybawi sancisi kimi sancilar olur qarinin awagi bolgesinde. Mendede senin heftelerinde var idi sonra dermanlarla kecdi. Hekim ozu deyib tonusun var?
(1,592 puan)
Mənə heçnə demədi canım, məndə ağrılar olmur, analizi başqa yerdə verib həkimə göndərdim analiz cavablarını, bu dərmanları yazdı. Tonus varsa necə başa düşülür? Ferrofol fol turşusudu?
(814 puan)
Tonus analizde deyil uzide bilinir canım. Ağrı verir küt sancı kimi aşağı hisselerden. Mende olanda hekim demişdi ağrı olanda qoy uzan yat dincel ayağa durma. Sonrada boş yere istiafe etme papaverini ancaq ağrın olanda gündə 1 defe demişdi. Ferrofol fol turşusudu beli. Men her iki hamilelikde adi 70 qəpiklik fol almışdım hekim fitmayla bunların ferqi yoxdu effekt eynidi demişdi.
(1,592 puan)
Dogurdan? Bu onda firma dərmanidi hə? Mən də narahatam bu dərmana gorə. Adi ucuz fol alib icsəm olar mi mən də gorəsən? Adı nə idi o fol tursusunun canim?
(814 puan)
Apteke adi fol turşusu ver deyende üzerinde rusça yazılmış folevaya kislota verir 60 dene olur deyəsən içinde. Şüşe qabdada var list şeklindede var hamısının terkibi eynidi.
(1,592 puan)
Çox sağol canim
0 oy
(65 puan)
Ferrofo vıtamındı. Utrejestan horman terkıblıdı usagın dusmesınının erken dogusun qabagını alır. Papaverın tonus, ucundu o agrıların qarıbda sertlesmeler olur onlar ucundu.mıomaqı bılmırem qebuletmemısem.
(65 puan)
Men uje dogum etmısem canım aprelde.he baxdın belınde qarnında agrılar var papaverını duz bagırsaga qoy.rahatlıyasan. men 3hefteden dogana kımı ıstıfade etdım.
(65 puan)
Aybası agrıların varsa belın qırılıacaq kımı agrı varsa ıstıfade et.
(1,592 puan)
Ay maşallah, Allah qorusun balanı :) Ağrılarım olmur canim, cox sagol♥️♥️♥️
(65 puan)
Masallah gunun olsun.bunları hekım sene usagın sene yaxsı tutunsun deye verıb. Adətən 3 ay qeder ıstıfade yazırlar cunkı 3 ay kımı dusukler coxalıb. Sag salamat al balanı qucagına ınsallah.
(1,592 puan)
Amin insallah canim basa dusdum☺️cox sagoll
0 oy
(164 puan)
14 heftelik hamileyem bu dermanlardan istifade etmemisem bilmirem canım içini öcü bileceksen
(1,592 puan)
Çox sağol canım
0 oy
(164 puan)
İlk heftelerde yazılan dermanlar vitamin olur tonusa göre olur usagin yerini berkitmekden otru yazilir
(1,592 puan)
Düzdü canım bunların çoxu vitanim tərkiblidir♥️
0 oy
(2,413 puan)
Papaverin istifade etmisem tonusa gore

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.

653,178 soru

3,435,928 cevap

4,269,313 yorum

184,598 üye

...