0 oy
377 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (49 puan)
Hanımlar eşimin Ar-negatif benim Ar+pozitif kan uyusmazligimiz varmı?
Gebelik haftası 14

9 Cevap

0 oy
(1,570 puan)
Netten hesaplama yaptım uyumlu diyor istersen birde sen bak☺️
(49 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(517 puan)
Aynen cnm kan uyusmazlıgınız var 
0 oy
(182 puan)
Annenin negatif babanın pozitif kan grubunda olması halinde uyuşmazlık oluyo diye biliyorum. Bu durumda bebek baba gibi pozitif olursa anneden farklı kan grubunda olması nedeniyle uyuşmazlık oluyor. Baba negatif anne pozitif olursa uyuşmazlık söz konusu olmuyor.
(49 puan)
Ama benim pozitif eşimin negatif
(182 puan)
Sadece anne negatif baba pozitif kan grubunda olursa bu uyuşmazlık ortaya çıkıyormuş. Dolayısıyla sizde uyusmazlik yok. Yine de Dr a danışın elbette içiniz rahat etsin.
(49 puan)
Bende öyle diye biliyodum anne pozitifse sıkıntı olmuyor diye
(182 puan)
Teyzem de kan uyuşmazlığı var. Ordan aklımda kalmış bu durum. Zaten uyuşmazlık olması halinde ilk cocuta sorun olmuyormuş. Sonrakilerde sıkıntı oluyormuş. Teyzemin de ilk hamileliği sıkıntısız gecmiş. İkinci 7 aylık doğmuştu uyuşmazlık nedeniyle. Gerçi ikisi de şimdi kocaman adam oldular 26sene öncesinden bahsediyorum:-) şimdi tedavi daha kolay oluyordur muhtemelen.
0 oy
(1,634 puan)
Sizinki negatif. Esinizinki pozitif. Uyusmazlik var
0 oy
(174 puan)
Erkek pozitif kadın negatif olursa uyuşmazlık oluyor canm
0 oy
(778 puan)
Parmagi olan yorum yapmis kadin negatif erkek pozitif olursa uyuşmazlik söz konusu olur ki benim oyle 28. Haftada drum igne yapti sizde uyusmazlik yok canim rahat ol
(49 puan)
Teşekkür ederim bi an korktum
0 oy
(204 puan)
Yok canım senin pozitif olunca sıkıntı olmuyor. Benim de eşimin negatif benim pozitif doktorum senin ki pozitif olunca uyuşmazlık sıkıntısı olmuyor demişti 
(49 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(360 puan)
Canım yanlış bilgi vermiş olmayayım doktoruna danış ama anne negatif baba pozitif olunca uyuşmazlık oluyor bende var iğnesini olman gerekiyor ilk gebelikte pek onemsemiyorlar ama sen yinede vurdur. Ben ilk gebeligimde 6 haftalikti lekelenmem oldu doktor iğne vurdu ama hiç bı işe yaramadı alınmak zorunda kaldı gelişmedi. 
0 oy
(32 puan)
Sizin negatif eşinizin pozitif olduğu durumda kan uyuşmazlığı olur. Pozitif kan grubu baskın olduğu için bebeğin kan grubuda çoğunlukla  pozitif olur.  Siz negatif olunca bebekle sizin aranızda sıkıntı olabilir. Ama sizde durum tam tersi.

651,663 soru

3,429,918 cevap

4,262,551 yorum

184,183 üye

...