0 oy
692 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
Doğum paketi için 1 hafta süre verdiler. Görüşmeye gitmeden önce tecrübeli annelerden fikir almak istedim. Geri dönüşü olmadığı için doktor tavsiye öneri ve şikayetleri bilmeye ihtiyacim var. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Gebelik haftası 21

4 Cevap

0 oy
(17 puan)
4 yıl önce elif hocada doğum yaptım çok memnun kaldım hiç bir sıkıntı çıkmamıştı. 3 günede sezeryanda toparlanmış tüm. Şimdi il dışındayım orda olsaydım gene elif hanımı secerdim
(32 puan)
Ben de sürekli Elif Terzi'nin ismini duyuyorum. Muhtemelen onu düşünürüm. Benim de ilk doğumum sezaryen mecbur yine öyle olacak. Hastane hakkında bilgi verebilir misiniz? Doğum paketi mi almıştınız?
Temizlik personel hastane hakkındaki düşünceniz nedir?
-Reklam-
0 oy
(28 puan)
Ne kadar fiyat dediler. Ben elif terzi ye muayene oluyorum dogum paketi almadım henüz. 
0 oy
(475 puan)
Ben orda hatice celik e gidiyorum cok memnunum. 20. Hafta sonrasi dogum paketi aldım ayrıntılı ultrasonla başlıyor. Şeker yüklemesi, rutin kan idrar tahlilleri, muayeneler, nst ler, dogum, sonrasindaki muayane ve ilk aşı topuk kanı vs dogum fotoğrafçısı, anneye 1 diyetisyen 1 kardiyoloji muayenesi 6600 tl 

Her muayeneye geliste 15 TL ödeme yapıyoruz.

Bir de dogum öncesi refakatçiye covid testi ücreti vercez 150 tl dediler. Yalnız paket ve dogum fiyatlari temmuzda artacak diyolardi.

Doktordan cok memnunum her msjima hemen cevap veriyor yardımcı olmak icin elinden geleni yapıyor. Kendisi docent zaten.. Elif terziyi ben de cok duydum ama kendisinin cok yoğun olduğunu da duydum zaten randevu icin bazen meraktan bakiyorum elif hocanin randevulari hemen doluyor.
(475 puan)
Bize yapılacak test de pakete dahil oluyor. Benim ilk deneyimim olacak o yüzden doğum icin bişey diyemem ama hocanin instagram hesabini takip ediyorum hastalarindan hep övgüler aliyor, normal de yaptırıyor sezeryan de, gece 3lerde doğuma gidiyor paylastikca görüyorum. İnsanlığı cok iyi gerçekten ben sevdim insallah sonuna kadar memnun olurum..
(79 puan)
Bende 12. Haftadan beri Hatice hocanın takipli hastasıyım şimdi 35 haftalık olduk :) Yarın randevum var hatta sezeryan olucam onun planlamasını yapıcaz inşallah
(32 puan)
Çok teşekkür ederim yardimlariniz için, açıkçası çok yoğun bir doktorla devam etmek ilgisizlik olarak bize yansiyabilir. Hatice Çelik Hanima bir adım yaklaştım şuan. Ünvanı doç olduğu için 15 tl dışında  muayenelerde ekstra ücretler cikarmazlar diye umuyorum.
(475 puan)
Paket alınca çıkarmıyorlar. Aklınıza takılan herseyi sorun paket icin görüştüğünüz kişiye. Kadı doğumun rutin tahlillerine para almiyolar ama doktor sizi başka bölüme yönlendirirse mesela tiroidi kontrol altina almak icin dahiliyeye gönderse oraya normal muayene ücreti ödüyosunuz rutin dışı olduğu için. Bide foto cekimi deniyor ama o da kapsamli bişey değil sanırım, ya odada doğum sonrası yada ameliyathanede cekiyolarmis tercihe bağlı olarak, 3-5 poz öyle çekmiş olmak icin çekiliyor anladığım kadarıyla
(32 puan)
Haklısınız, zaten foto çekimi oda süsleme, diyetisyen her neyse çok önemli şeyler değil. Paketi şişkin göstermek amaç.  Sağlıkla, memnuniyetle bebeğimizi alıp çıkalım yeter. Fotomuzu odamızda kendimiz de çekeriz :)
0 oy
(182 puan)
Ben onceki doğumumda paket almadim sigorta yaptirdim daha uyguna gelmisti ozel sağlık sigortası

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 390 göst.
0 oy
4 cevap 385 göst.
6 Ocak 2022 Doğum kategorisinde Tgbtgr (101 puan) sordu
0 oy
4 cevap 520 göst.
31 Mart 2021 Doğum kategorisinde Bahartemir (127 puan) sordu

648,998 soru

3,419,556 cevap

4,250,782 yorum

183,442 üye

...