0 oy
224 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
Arkadaşlar merhaba gebelik rakibinizi sadece hastanede mi yaptiriyorsunuz ASM de de yaptırıyor musunuz? ASM de de yaptiriyorsanız nasıl oluyor?
Gebelik haftası 4+3

2 Cevap

0 oy
(266 puan)
Evet orayada gidiyorsun kayıt açıyorlar kiloma bakıyorlar kan idrar tahlili yapıyorlar ebe gebelik eğitimi broşür vs veriyor tekrar çağırıyor  aşı günü veriyorlar
(58 puan)
Siz kendiniz mi talep ettiniz nasıl açıldı kayıt
(266 puan)
Evet kendim gittim 16 haftalıktım niye bu zamana kadar gelmedin geç olmuş dediler bilmiyordum dedim kesinleşince bilgi vermek gerekiyormuş
-Reklam-
0 oy
(1,027 puan)
Zaten sizi arıyorlar sisteme gebe olduğunuz düştüğü için. Gittiğinizde de gebe kaydını açıyorlar kilo,boy, tansiyon bunlara baktılar bende sadece bazı kan tahlilleri yapıldı doktorumun istediğinin hepsini yapmadılar idrar tahlilini de yapmadılar asm de 2 ay kadar sonraya da gün verdi o zaman gel aşı takvimini veririz dedi. 
(58 puan)
Sisteme nasıl düşüyor gebe olduğumuz ben HCG testi yaptırdım ama hiç aramadilar doktor da ebeyle görüş demedi
(1,027 puan)
Evet ben asmye gittim çünkü kaydım orda degıldı hem onu aldırayım hem hcg yaptırayım diye ama tahlil yapmadılar doktor sisteme girdi direk. Daha sonra da telefonla aradı oradaki hemşire gelin gebelik kaydınızı yapalım diye o şekilde oldu. Ama bildiğim kadarıyla hcg yaptırıp sisteme düşünce iletişime geçmeleri lazım. Sen kendin bir git istersen çünkü oranın takibi de gerekli.
(58 puan)
Yarın tekrar gidicem HCG değerim yükselmis mi diye test yaptırmaya o zaman sorarım tekrardan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 707 göst.

654,961 soru

3,442,603 cevap

4,276,762 yorum

185,048 üye

...