0 oy
368 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (202 puan)
Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim. Doktorum d vitamini decavit ve gyno ferro sanol verdi. Ben omega3 takviyesine başlayabilir miyim diye sorduğumda başlayabilirsin dedi fakat öneride bulunmadı. Siz hangisini kullandınız? Kullandığım ilaçlarla birlikte omega3 takviyesi alsam fazla mı gelir? Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Gebelik haftası 18

7 Cevap

0 oy
(935 puan)
Merhaba ben ilk gebeligimdede kullanmamıştım. Şuanda doktorum vermedi
-Reklam-
0 oy
Ocean mummy kullanıyorum ama iceriginde Multiminarel multivitamin içerdiği için decavit kullanmiyorum 12 haftadan beri içiyorum doğumdan sonra da devam edecem 
0 oy
(883 puan)
Valla ben folik asiti bıraktıktan sonra doktorum bana innate verdi içinde yok yok omega balık yağı çinko vs on kalemden fazla vitamin var bir de ekstra gyno Ferro kullanıyorum demir ilacına 20.haftada başladık gayet memnunum
(621 puan)
Ayni sekilde bende folik asit biraktiktan sonta innate başladım sadece onu kullanıyorum
0 oy
(503 puan)
Bana Dr imom verdi canım araştırdım bebek için de besleyiciliği yüksekmiş
0 oy
(12 puan)
Merhaba arkadaşim,

Ben 7 haftalik hamileyim. Dr.ma sordum almali miyim diye. Aynen soyle dedi. Haftada 3 et 1 balik ye. O ilaclarin hangi ne tur baliklardan yapildigini bilemiyoruz. Ustelik omega 3 kullanan hamilelerin cocuklari daha zeki oluo diye bir sonucta yok. Ben tavsiye etmiyorum. Demisti. Ben de tatmin oldum acikcasi. Cunku baliklardaki agir metaller cok zararli. Balikta musilajdan dolayi nasil yeriz falan dedim. Somon tavsiye etti. Tr de cok cikarilmadigi icin. Ve en garantisi ton baligi ye dedi. Ben de hafta da 1- 2 ton balikli salata yapip yiyorum. Bu arada benim kandakj tum degerlerim iyi.bunun uzerine bu sekilde konusmustuk. Omega 3 ler yapay bir de biliyorsunjz. Dogal olan ceviz ve badem. Ben.avuc avuc yiyorum her gun. Umarim faydali olur.
(115 puan)
Benim doktorumda aynı şeyi söyledi önermiyorum dedi o yüzden kullanmiyorum. Et,balık, kuruyemiş gibi içinde omega 3 bulunan yiyecekler tavsiye etti. Illa kullancam diye bir şey yok canım.
(202 puan)
Ben balığı ve eti çok tüketebilen biri değilim açıkcası bekarlığımdan beri böyle aram hiç düzelmedi onlarla o yüzden takviye almak istemiştim ama internette araştırınca da doktorunuzun dediğine benzer sonuçlar elde ettim. Ton balığını severim ama sanki aklımda zararlı diye kalmış ben yanlış hatırlıyor olabilirim tabi  marketlerde satılan konserve ton balıkları değil mi? Bu arada çok teşekkür ederim cevabınız için :)
(12 puan)
Evet marketlerde satılan konserve ton baliklari. Valla ben denizi olan bir şehirde yasiyorum. Balikcidan alip yiyemiyoruz. Müsilaj belasindan. Konserve olmasi beni de rahatsiz ediyor acikcasi ama kötünün iyisi modundayım.
(202 puan)
Ben tam bebek için kendimi yemeye zorlayacaktım denize yakın bir yerde oturuyorum bende. Ama müsilaj çıktı şansımıza. Teşekkür ederim bende ton balığına geçiş yapıyorum hemen :)
(115 puan)
Bende ton balığından emin değildim ama dediginiz gibi hiç yememekten iyidir
(202 puan)
Burda geçmisteki sorulara baktım da yüksek miktarda civa içerdiği için önerilmiyormuş. İnternette de öneren site var önermeyen site var. Kafam karıştı
0 oy
(669 puan)
Decavit vermişse OMEGA3 vermemiştir. OMEGA3 kullanmak istiyorsan da decavit ilacını bırakmalısın. Çünkü decavit vitamin içeriyor OMEGA3 ilaclarinda da vitamin var ben imom kullanıyorum. 
0 oy
(533 puan)
Ben omega royal kullanıyorum yazdıklarına ilaveten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 191 göst.
0 oy
4 cevap 240 göst.
12 Nisan 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde nurseburcu (479 puan) sordu

653,568 soru

3,437,379 cevap

4,270,773 yorum

184,688 üye

...