0 oy
461 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (34 puan)

Merhabalar şu an 23 haftaligiz ben 10 gündür yatıyorum bel fıtığım var. 21 haftaya kadar çok iyiydim hiç bı sıkıntım yoktu böylede gider diyordum ama 10 gündür yuruyemiyorum belimde kalcamda bacağimda inanilmaz agrilarim var. Şu an eşimin işinden dolayı Hakkarideyiz geçen senede yine aynı şekilde agrim oldu İstanbul'a gittim fizik tedaviye . Benim gibi olup dinlenerek bu ağrısı geçen oldumu yani şu an korkum doğuma kadar böyle yatarak mi geçireceğim . Çok şükür 4 kilo anca aldım 66 kiloyum ama yatarsam hareketsizlikten daha çok almaktan korkuyorum . Yatarak geri kalan hamileliğimi geçirmek istemiyorum. Benim gibi olanlar neler yaşadı merak ediyorum. 

Gebelik haftası 23

6 Cevap

0 oy
(2,070 puan)

18.haftamdayim ve benimde bel kalca ve bacak kisminda agrilarim var bir suredir. Cok siddetli oldugu icin rapor alip yatiyorum surekli. Benim dusuk riskimde var mecburen yatarak geciriyorum. Saglikli dogsunlarda 9 ay bile yatabilirim. Sali gününe fizikten randevu aldim bakalim ne diyecek.

(34 puan)
Çok geçmiş olsun rabbim yardimicimiz olsun gerçekten çok zor bir süreç .
(34 puan)
Ben şu an Hakkari Çukurca dayım merkeze gitmem lazım fizik tedavi için şu an ki durumumda git gel yapamam daha da kötü olurum . Doktorun size soyledikleriyle benide.bilgilendirirseniz çok sevinirim .
(2,070 puan)
Bugün fizik tedavi doktoruna muayene oldum.Muayenede hicbir sey cikmadi. Kasların cok sert bu da agri yapar dedi ve krem verdi. Birde birkac basit hareket verdi. Ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum.
(34 puan)
Umarım yapabilirsiniz ben hala aynı agrilarimla devam ediyorum hiç kolay değil rabbim yardımcımız olsun acil şifalar diliyorum.
-Reklam-
0 oy
(92 puan)

Aynı sikindi bendede var arkadaşım 4 sene önce lazerle ameliyat oldum ve da 15 haftaligim bu günlerde temizlik yaptığım zaman çok agrım oluyor ve benim bel fıtığın ilk dogumumda oluştu bende şimdi yeniden aynı şeylere çekmekten çok korkuyorum inşallah hayırlısıyla doğumlarımızı yaparız rabbim yardimcimiz olsun insallah

(34 puan)
Hiç bişey yapmayın bence bende iyiyim diye herşeyi yaptım yemek temizlik agrimiyor diye baya kendime güveniyordum ama şimdi hiç bişey yapamaz haldeyim . Rabbim hepimize şifa versin inşallah yaşamazsınız tekrar aynı şeyleri .
(92 puan)
Amin inşallah cnm
(2,070 puan)
Bende ayakta fazla kaldigim zamanlarda cok siddetli agrilarim oluyor.
0 oy
(405 puan)

Bende de var canım aynı durumdayım v é hiç cekilmiyor ne sağa ne sola donebiliyorum yatakta . ayakta iken de yan yürüyorum eğilip kalkkamıyorum. Çok zor ya Allah yardımcımız olsun. 

(34 puan)
Ne zamandır boylesiniz yani bu sefer bana hiç geçmeyecek gibi geliyorda Allah yardımcımız olsun .
0 oy
(290 puan)

Canım bende 19 haftaya kadar öyle fazla bel ağrısı yaşamadım şimdi 21. Haftadayım ama şimdi çok kötüyüm resmen inliyorum yerde yürüyemiyorum uzandığım zaman kalkamıyorum..benimde var bel fıtığı ne yapacam bende bilmiyorum insAllah böyle devam etmez ama gerçekten çok zormus hamilelikte bel fıtığı.. hamile değilken hareketler felan yapıyordum iyi geliyordu belime şimdi birşey yapamıyorum haliyle daha da kitliyor belimi..Ama buna da şükür yavrum sağlıkla sihhatle gelsinde ben bu ağrılara raziyim..Allah cümlemizin yardımcısı olsun insAllah

(34 puan)
Şu an galiba tamamen aynı durumdayız . Ben egzersizleri yine yapıyordum uc dört hafta önceye kadar . Şimdide ağrım kesilince biraz yapiyorum ama galiba o da yaramadı çünkü bi ilerleme yok ağrı ve acı aynı hala .Allah yardımcımız olsun cümlemize şifa versin herkese güzel doğumlar nasip etsin inşallah .
0 oy
(667 puan)

Canım bende de 3 fıtık ve omurilikte eğrilik var tam 1,5 ay çektim bacağım uyuşuk gezdim çok zordu  yapılacak hiç birşey yok doktor bana magnezyum oil diye sprey bir yağ verdi o biraz rahatlattı. Bir sor istersen dilediğin kadar kullanabiliyorsun.

(34 puan)
Magnezyum içiyorum rahatlattı diye çok sevinmiştim ama yine aynı agrilarim devam etti . Kadın doğuma gidebildim burda oda olur böyle şeyler deyip gonderdi.
(667 puan)
Magnezyum bende kullanıyorum iyi geliyor ama benim dediğim magnezyum sprey yağ ağrıyan bölgeye sıkılıyor
0 oy
(732 puan)

İyi günler biraz konu dışı olcak ama benimde annem de işlerinde dolayı hakkaride merak ettim uzman çavuşluktan dolayı mı ordasınız ve bel ağrısına gelince geniş bi korse kullanmanı tavsiye ederim ve bol bol uzan

(34 puan)
Eşim öğretmen o yüzden burdayiz. Kullanıyorum belime atkı gibi.bisey  . Uzanmaktan başka yapabildiğim bişey yok .
(732 puan)
Bel agrısı zor oluyo ama hamilelik te pek yapabilecek bişey yok benimde agrıyo uzanıyorum bende devamlı geçince kalkıyorum
(34 puan)
Aynen öyle şu an çok zorlanıyorum kendime bile bakamiyorum geciyor ama bir anlık geçiyor benimki . Rabbim daha kötüsünden saklasın sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 519 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 309 göst.
27 Mayıs 2019 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Aslıcık (273 puan) sordu
0 oy
1 cevap 124 göst.

649,800 soru

3,422,610 cevap

4,254,421 yorum

183,656 üye

...