0 oy
333 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (11 puan)
Merhaba arkadaşlar düşük riskim olduğu için ağız yoluyla 200 mg progestan kullanıyorum 2 aydır bugün kanamam oldu yoğun bı şekilde iğne vurdular yine progestani fitil olarak kullan günde 2 kere dediler ikisinide gece yatarken kullansam birşey olur mu ? Ya da önceki saatlerini değiştirsem bı sorun olur mu ağız yoluyla aldığım için erken saatlerde kullanıyodum şimdi lavaboya kalkmamak için saatini değiştirsem olur mu ?
Gebelik haftası 12+1

2 Cevap

0 oy
(247 puan)
Sorun olmaz , saatlerini ayarlayabilirsin. 
(11 puan)
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(503 puan)
Bende kullandım 200mg tansiyonu düşürüyor bilgin olsun.Basin dönerse sebebi fitil ben önce bilemedim sürekli tuz taşıyıp tuzlu ayran içtim Allah'ın izniyle kanamam durup fitili bırakınca ondan olduğunu anladım.
(11 puan)
Kaç günden sonra bitti kanamanız acaba ? İnşallah benimde kanamam durur çok üzgünüm korkuyorum
(503 puan)
Korkma canım gerçi bende korkmuştum seni çok iyi anlıyorum ama Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah bana fitildense düşük önleyici iğne fayda etti.iki iğne verdi Dr iki hafta boyunca birer defa vurdurdum öyle durdu.Allah korusun seninde durmazsa iğne iste.ben kendimde söyledim doktora ignede verebilirsiniz die verdi
(11 puan)
Allah razı olsun   eğer kesilmezse bı kaç güne gideceğim doktora yine çok teşekkür ederim cevabınız için. İğne daha etkili sanırım onu isterim inşallah eğer hala risk varsa.

652,963 soru

3,435,050 cevap

4,268,338 yorum

184,538 üye

...