0 oy
2,339 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (85 puan)
kapalı
Kızlar mrb doktor bana düşük tehlikesi yok dedi ama ara ara biraz kanamam olduğu için ilişkiyi yasakladı mastürbasyon yapsam bebeğe zararı olur mu 
Gebelik haftası 7
Kapatılma nedeni: Müstehcen içerikli post

3 Cevap

+2 oy
(662 puan)
Soru değil de cevaplar saçma ve garip geldi. :) İnsanlar cinsel istekte bulunabilirler ve bunu tatmin etmek isteyebilirler. Yaşamın doğal süreci bu zaten. Çoğu kadın ilişki esnasında bile mastürbasyon yapmadan orgazm olamıyor. Sonra cinsel tatminsizlik yaşayıp eşinden de soğuyor. Çocuğu nasıl yapıyorsanız bu da onun gibi gayet doğal bir süreç. Mastürbasyonda da aşırıya kaçmadan sorun olmuyor diye biliyorum. İlişki yasaksa yine de bununla ilgili de doktora danışmalısın. Bana hiç yasaklanmadığı için bununla ilgili çok bilgim yok açıkçası. Sadece müstehcen denilmesine dikkat edip cevap yazmak istedim. Cinsel ilişki sağlıktır arkadaşlar bunda utanacak müstehcen olacak bir durum yok. ;)
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan)
Benzer bi soru vardi her halükarda karinda kasilma olduğu için yapilmamasi gerek diye okumuştum benim tehlikem olmamasina ragmen korkuyom iliski nedir unuttum valla:))
0 oy
(275 puan)
Ne kadar cahil insanlar var.tabiki soracak,hamilelikle ilgili,nasil ilisiki sorulari geliyosa buda onun kadar normal bi soru.hepimizde bayanz sonucta.duyar kasmayin hemen.herseyide mahremiyete vuruyolar.o zaman hic boyle platforma yaratilmasin.hamilelik,bebekde 2kisinin zevk aninin neticesinde yaraniyo sonucta.bazi hamileliklerde cinsel istekde artis oluyo.ve iliski yasagi oluyo.lutfen anlayisiniz ve verecek bir cevabinz varsa sorulari cevaplayin.kalp kirmak icin o cevabi yazmasinzda olur.zaten amacnz soruya cevab vermek degil.birakinda anlayisi olanlar cevaplasin.

Canim soruya gelince,oyle bir tecrubem olmadi,ama youtubede Kaan dite bi dr var bu konudan bahs etmisti.bi zarari yok diye biliyrm ama riskli gebelikte biraz beklemekte fayda var.
(251 puan)
Muhtehcen diye soru kapatılmış ne alaka ki  gerçekten saçmalıyorlar ne var bunda zaten çevrene doktora sorulması dan cekinildigi için burda soruluyor. Sen isteksiz ve hamileliğin zor geciyor olabilir ama bu başkası için geçerli olmayabilir. Başlıkta net yazıyor ayipsa girmeyin soruya.  Yazdıklarınızda okadar haklisiniz ki
(250 puan)
Canım çok güzel açıklama yapmışsın seni tebrik ediyorum bazı duyarsız insanlarımız var işte böyle
(85 puan)
Çok tesekkur ederim canım
(275 puan)
Bende anlamadm soru neden uyari aldida kapatildi.bazilari sirf kotu yorum yazmak icin cevapliyo.baska sorulara cevap asla vermiyolar ben zaten riskli gebelk oldgmdan hep burda vakit geciriyrm goruyorm.garip))))
(275 puan)
Evt canm coksaol. malesef bazilari kotu yorum olsun diye cevapliyo oyle tatmin oluyolar galiba.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,604 göst.
0 oy
1 cevap 653 göst.
1 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
–2 oy
9 cevap 1,743 göst.
0 oy
5 cevap 2,633 göst.

653,885 soru

3,438,591 cevap

4,272,063 yorum

184,765 üye

...