0 oy
496 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (44 puan)
Arkadaşlar merhaba.gebelik döneminde korona aşısı olan var mı acaba.
Gebelik haftası 27

3 Cevap

0 oy
(369 puan)
Ben biontech oldum.
(44 puan)
Ağrı yada ateş gibi yan etkiler oldu mu,benim dr umda önerdi fakat kafam karısık açıkçası
(369 puan)
Bende sadece kol ağrısı ve hassasiyeti oldu. Diğer belirtileri yaşamadım çok şükür ama bu biraz bağışıklıkla ilgili diye duyuyorum hep. Herkeste farklı tepkiler olabilir. Özellikle covid geçirenler aşının etkilerini daha fazla yaşayabiliyormus.
(44 puan)
Anladım.teşekkür ederim:)
(369 puan)
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Ben sinovak oldum.24 haftaligiz korkun varsa ölü aşı ol derim 
(44 puan)
Hamilelik boyunca aşı olmasam dogumdan sonra olsam ozamnda sütle bebege geçecek.pek bisey farketmio galiba.aslında hiç aşı olmak istemiyorum fakat bir süre sonra aşı olmayanlara seyahat yasagı ne bilim avm yasagı vs.gibi seyler gelecek gibi.
.
(811 puan)
Sutle bebege olu virus degil antikor geciyor. Hamile olanlarin endisesi anlasilir ama emzirenler icin guvenli olduguna dair pek cok makale var. Zaten bilimsel olarak incelerseniz asinin yapisini sute ancak antikor gecebilecegini anlarsiniz
(44 puan)
Teşekkür ederim.
0 oy
(320 puan)
Canım düşünceni etkilemek istemem ama bizim dr.net bir şey söylemedi enfeksiyon hast.diye bir bölüme yönlendirdi oradaki dr.insanlarla iç içe bir meslekte çalışmıyorsan önermem dedi. Youtubeda Osman Gönülal diye bir dr.var onun bu konuyla ilgili videosuna bakmani öneririm. Aşı konusunda önyargılı değilim ama şuan olmak fikri beni tatmin etmiyor çok çok dikkat ediyorum olmadım hamd olsun 29 haftalık olduk insaAllah da hiç olmam/olmayız hiçbirimiz. 
(44 puan)
Izleyecegim videoyu mutlaka teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

654,353 soru

3,440,215 cevap

4,273,905 yorum

184,882 üye

...