0 oy
567 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (116 puan)
21 haftalık hamileyim bugün radyoloji bölümünde detaylı ultrasyon oldum kafam karıştı şehir hastanesi ve universite hastaneleri yapiyor ana sira almak çok zor acaba arasinda çok fark varmi cevaplarsaniz sevinirim .Teşekkür ederim..
Gebelik haftası 21+0

7 Cevap

0 oy
Perinatologlar radyologlara göre daha bilgililer iki hamileliğimde de perinatoloji uzmanina gittim 22 hafta içinde
-Reklam-
0 oy
(703 puan)
Benim doktorum kesinlikle perinetoloji uzmanı bakması gerektiğini söylemişti.Ben de üniversite hastanesinde paralı olarak perinetoloji bölümünde Profösöre gitmiştim.
0 oy
(464 puan)
Perinatoloji riskli  gebeliklere bakiyor radyoloji ultrasonun detaylisi
(300 puan)
Yanlış  biliyorsunuz peritonoloji net detaylı bakar en ince ayrıntıya kadar radyolojiden kat kat üst seviyededir riskli gebelik yan dalıdır benım doktorumda kesınlıkle peritonologa yaptır detaylı ultrasonunu demişti
0 oy
(935 puan)
Cnm merhaba perinayologlarin alanı bu. 
0 oy
(288 puan)
Randeayolog bebeğimin ense kalınlığı olduğunu söyledi iki ayrı ultrasonda dan bakıldı iki farklı doktor baktı darıca eğitim araştırma hastanesinde ama Düzce'de perinotolojiye gittim tepeden tırnağa 1 buçuk saat boyunca bebeği inceledi bişey çıkmadı Allah'a şükür..12 haftalıkken gitmiştim şimdi oldum 40 haftalık daha bişey yok bakalım.. perinotoloji daha detaylı bakıyor ama 300 TL vermiştim radyolojiye vermedim 
0 oy
(1,161 puan)
Daha dün olduk detayliyi. Radyolojiden özel bir hastanede yatprdim ben. 40 dk fazla sürdü. Hatta en sonunda benim ciğerlerime, safra keseme ve böbreklerine gebelik kaynaklı bir sorun olup olmadığını anlamak için baktı doktor. Kafası, kalbi, göz çukurlari, ağzı, ciğerleri, böbrekleri hepsine tek tek bakıp bilgi verdi. Hatta bacak kemikleri, el ve kol kemikleri, parmaklarını inceledi. Servikal uzunluğa, bebeğin suyuna her şeye bakti. Hatta en sonunda bundan sonra herhangi bir sıkıntı olursa yani bebekle ilgili hemen çıkın gelin bide ben bakayım, ücret falan istemiyorum, kapımı çalın yeter dedi. İkisi arasında çok büyük bir fark var mıdır bilmiyorum ama ben gayet memnun kaldım. İyi yapan yeri ve doktoru bulmak lazım sanırım. 
0 oy
(570 puan)
Bende radyoloji de özelde oldum sorun teşkil etmedi 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 3,120 göst.
3 Şubat 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ❣Zeynebimin Annesi❣ (2,282 puan) sordu

651,949 soru

3,430,928 cevap

4,263,598 yorum

184,264 üye

...