0 oy
511 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (271 puan)
Arkadaşlar Rica ediyorum gebeyken covid aşısı olan arkadaşlar var ve olmayı düşünenler var bu arkadaşlara adamı döver gibi yok çocuğunu düşünmüyormusun nasıl yaptırırsin gbi cümleler kurmayin Bi tek evladını düşünen. Anneler sizler değilsiniz lütfen olup olmamak kişinin kendi tercihi insanların kronik rahatsızlıkları oluyo daha tehlikeli durumlardan geçebiliyorlar bu virüs yüzünden Bi çok gebe evladını kaybediyor yada kendi canından oluyo onyuzden lütfen bu şekilde konuşacaksınız hiç yazmayın herkes için zor bi süreç bide sizler zorlastirmayin 
Gebelik haftası 23

3 Cevap

0 oy
(156 puan)
Canım hamilelerde olmaya başlamış. Öncelikte hamilelerde varmış. Ben hamileyken bide süt verirken olmayı düşünüyorum. 37 haftaligim az kaldı. Tereddüt ediyorum. Hamile olmasam zaten olurdum ama içme birşey düşüyo nedense ben olmicam ciksada çocuğumu sütten acaba kadar. Hakkimizda hayırlısı inşallah olmayiz Allah'ın izniyle covit. 
(156 puan)
Aynen öle canım hayırlısı olsun hakkımız da ellimde sonunda olucaz zaten kendimiz ve evladımız için de
(8 puan)
Tatlım 2 dozu da oldum. Gayet iyiyim içinizi ferah tutun. Ben çok hamileyken çocuğunu kaybeden duydum ve kendi ölen de. Bu işin hiç şakası yok. Kendiniz için en iyisini düşünüp karar verin ve doktorunuza sorun derim.
(271 puan)
Hangi aşıyı vuruldunuz
(8 puan)
Biontech
(6 puan)
Aşıyı kaçıncı haftalarda olmuştunuz
-Reklam-
0 oy
(156 puan)
Her anne özgürdür herkes evladını düşünür bazıları istemez. Bazıları ister Allah evlatlarimizi bize bagislasin sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım inşallah. Herkesin tercihi farklı her annenin.
(271 puan)
Tabi ki öyle herkesin Bi iradesi var sonuçta ben sadece Bi kaç gündür aşıyla alakalı yorumlara bakıyorum da yani neredeyse aşı olmuş diye Bi anneyi linçe sokucaklar çok  yersiz ve tuhafıma gitti yani
(156 puan)
Haklısın yapmamalari lazım yapanlarada saygı duymak lazım kendi tercihleri onlarda Bizim gibi evlatlarını düşünüyo herkesin fikirleri ayrı onlar iğne vurarak evlatlarini koruyoruz diyo bazıları da benim gibi yapmayarak ve daha sonra yaptirarak yani . Kimse kimseyi bu konuda yargılamaz.
(271 puan)
Tabi  ki canım herkes kendinden mesul sonuçta bu tür şeylere gerek yok
(156 puan)
Aynen öyle canım  bence de yok işte de kimseye bir şey diyemiyosun herkesin doğrusu bu der fazla konusamassin işte

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 646 göst.
19 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hcrr (271 puan) sordu
0 oy
26 cevap 1,737 göst.
0 oy
4 cevap 233 göst.
9 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde G.m.u (36 puan) sordu

651,987 soru

3,431,074 cevap

4,263,799 yorum

184,272 üye

...