0 oy
450 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (195 puan)
kapalı

Hanımlar şuan 19 haftadayım doktor bebeğin bagirsaklarinda parlaklık olduğunu, gelişiminin 1 hafta geride olduğunu vede suyunun biraz az olduğunu söylüyorlar. Amniyosentez bile yaptırdık down sendromu değil. Gelişimi vede suyu için ne yapabilirim bana onerebileceginiz bı yolu var mı :(

Gebelik haftası 19
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(1,096 puan)
Gelişimi düzelir dert etmw bence sağlıklı be prptein beslen su içinde havuç suyu çok duydum şifa olur inşallah 
-Reklam-
0 oy
(32 puan)
gelisimi icin bol bol kasar peyniri , muz , sut,yogurt ve kuruyemis yiyebilirsin bunlar kilo aldiriyor bebege umarim sonucunu alirsin.
0 oy
Suyun icin her gün 1 cay bardağı havuç suyu( içinde seker oranı yüksek olduğu icin fazlası zararlıdır) , bol su 2 bucuktan fazla, ekstradan 6 7 bardak sıcak bir seyler icebilirsin, her gün corba icebilirsin, maras dondurmasi yiyebilirsin. Beyaz lahana ve ozellikle pazinin su artirma özelliği var. Bol bol sebze yemeği canim.
0 oy
(791 puan)
Bebeğin suyu için havuç suyu çok faydalı tavsiye ederim
0 oy
(119 puan)
Parlaklık konusu kontrol edilir devamlı ama çevremde de öyle söylenip başka drlara gşdince öyle bir şey yok denen sağlıkla doğan hamileler oldu. Strest yapmamaya çalışın tabi ki düşünmek bile çok zor ama siz olumlu düşünün :) 

İlgili bir soru bulunamadı

653,446 soru

3,437,006 cevap

4,270,421 yorum

184,658 üye

...