0 oy
597 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)

image

Kızlar, iki gün önce elimi kedi tirmaladi avucunun içini baya tırnak izi oldu, doktorumu aradim hemen bana Augementin 625 Gr hapını verdi. Bir hafta kullanacağım ama içim hiç rahat değil. Ben parol bile içmeyen insandım ama şimdi rabbim daha kötüsü den korusun. Siz ne düşünüyorsunuz, zararı olur mu sizce? Kullanan var mı aranızda?

Gebelik haftası 17+5

6 Cevap

0 oy
(1 puan)
İlk hamileliğimde iki kez diş çektirdim ikisinde de kullandım. Elhamdülillah bir sey olmadı. Ben de sizin gibi endiselenmistim.  Doktorum, çocuklara da bunun şurubu veriliyor demişti.
(6 puan)
Çok teşekkür ederim Allah'ın izniyle inşallah bişey olmaz. Benimde dolgu yaptırmam lazım bı sakıncası olmaz değil mi sonuçta 3 ay geçtiği için?
(1 puan)
Diş doktorum yazmıştı. Kadın doğum doktoru kullanmamı onaylanmışti. 6 yıl önce böyleydi. Siz yine de doktorunuza sorun lütfen.
-Reklam-
0 oy
(719 puan)
Benim de orta kulak iltihabi oldugumda sanirim bunu icmistim hamilelere uygun bir antibiyotik
0 oy
(38 puan)
Bende diş ağrısından kullandım 1000 mg şuan yine ağrıyor yine kullanıyorum 34+3 hafta olduk şükür bir sıkıntı yok. Gebelerde kullanılan bir ilaç canm korkma
(6 puan)
Çok sağol canım, az kalmış doğuma rabbim bı avazda kurtarsın kolay ve sağlıklı doğum olur inşallah.
(38 puan)
Sağol canım amin darısı başına insllah
0 oy
(272 puan)
onu bunu bilmem canim ama bu bana asiri dokunmustu . genital bolgemde kasinti yapmisti felaket sekilde. yan etkisini gorunce aninda biraktim
(6 puan)
Çok geçmiş olsun, inşallah yan etki görmeden atlatırımm
0 oy
(2,539 puan)
Coknadirdir kedi tirmigindan iltihap kapmak size denk gelmis demekki.benimde var bir sueu sokak kedilerine besleme yaparken yaptilae hep yaramazlar :)) 
(6 puan)
Bende bir şey olmaz diye düşünüyordum ama her ihtimale karşı verdi sanırsam. Sormayın çok tatlılar ama bir o kadarda yaramazlar. Tepkileri anlık gelişiyor sağlari sollari belli değil :)
(2,539 puan)
Aynen ben hemen kolonya dokuyorum oraya..isirmadiklari surece sorun olmadigini biliyorum vucutlarindaki enfeksiyon agiz yoluyla geciyor cumku ama yine de siz doktor ne dediyse yapin tabi
0 oy
(82 puan)
Gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum icin daha 2 hafta once kullandim hemde 1000mg 

İlgili sorular

651,240 soru

3,428,232 cevap

4,260,753 yorum

184,071 üye

...