0 oy
924 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (292 puan)
kapalı
Kızlar erkek bebek olması için özellikle bisey denediniz mi yaptınızmı 2 tane kızım var Bitanede oğlum olsun istiyordum her meyveden tatmak istiyor insan rabbim öncelikle sağlıklı evlat versin tabiki
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

24 Cevap

0 oy
(982 puan)
Çin takvimine göre kuzenim. Hamile kaldı oğlu olsun istyordu oğlu oldu
(292 puan)
Bende tutmuyor canım o :)
(982 puan)
Bende tuttu
-Reklam-
0 oy
(631 puan)
insanin gönlünden bir cinsiyet gecmesi gunah degil ki.. Gayet insani bir duygu.. Çok enteresan tepkiler var bazi yorumlarda. Sonuçta Allah'tan istemenin sonu yok ki..

Allah gönlünüze göre versin, saglikli bir de erkek evladınız olur inşallah.
(292 puan)
Aynen öyle canım nesi yanlış olsun insan her iki meydedende ister istemiyorum diyen yalan soyler:)
0 oy
(6 puan)
Hemen linç tayfasi yardırmis yine. Şimdi sen bu postu "kızım olsun  diye neler yapmam gerek" diye post acsaydin emin ol kimse yargılamazdi inşallah olur derlerdi .. nedense bizim toplumumuzun erkek bebek yarası var hemen linç girişiminde bulunuyorlar. Kız bebek nasıl isteyebiliyorsak erkek bebek istemekte gayet tabi en doğal hakkımız.  İnşallah Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasıp eder. Bunun için bir dua vardı abdestli sağ elini karnına koyup okuyordun. İnternetten bir araştır bacım Rabbim hayirlisi ile gönlündekini nasip etsin inşallah 
(292 puan)
Sağol abla tam bana tercuma olmuşsun amacımız cinsiuet ayrımı yapmak deil hemen tüp.bebek demişler çok komik geldi yani ben sanki illa erkek çocuğum olsun demisim gibi:))
(6 puan)
Hamileyken soruyorlar bebeğinin ne olmasini istersin diye. Sen kızım olsun çok istiyorum dersen hoşlarına gidiyor. Ayy inşallah diyorlar. Ama oğlan isteme hakkin yok onların nezdinde. Hemen arkandan konusurlar erkekte gözü var diye. Neden böyle bir algı var anlamıyorum.. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah insan her iki meyveyide çok istiyor gerçekten .
(292 puan)
Bende hiç anlamış değilim.gayet normal.yani iki cinsiyettende istemek bazıları çok abartıyor abla gerçekten aaaa erkekmi istuyon çok  cinsiyet ayrımı yapoyon sen  diyip yapisturiyolar hemen:)
(6 puan)
Aynen canım istersem 10 tane isterim kime ne :)
(292 puan)
Işte millet öyle demiyor herkez farklı düşünüyor:))
0 oy
(970 puan)
Canım cinsiyeti belirlemenin tek yolu tüp bebek yaptırmak ki Türkiye'de yasalar gereği cinsiyet belirlemek yasak. Kıbrıs'ta yaptırırsan seçme şansın var. Onun dışında hiçbir yol yok. Boşuna araştırıp yorma kendini. Ayrıca evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur. Allah hayırlısını nasip etsin.
(292 puan)
Aynen öyle canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
2 cevap 192 göst.
29 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zemhat (307 puan) sordu

654,501 soru

3,440,766 cevap

4,274,506 yorum

184,914 üye

...