0 oy
188 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Kizlar 8 haftalık hamileyim. Bugün sabah avuçiçi kadar idrarumla beraber kan geldi. Acil doktoruma gittim. Kalp atışlarını duyduk. Ama gebelik kesesinin arkasında kanama olduğunu söyledi. Progesteron yazdi. Sabah akşam kullanmamı istedi. Bende hemen başladım. Haftaya gel bidaha kalp atışına bakacağız dedi. Kizlar başka dikkat etmem gereken şeyler var mı? İnşallah birşey olmaz.
Gebelik haftası 8

3 Cevap

0 oy
(67 puan)
Yat kuzum dinlen 
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan)
Bende hem kese arkasi hemde altinda vardi.6. hafta kanamayla ogrendik..12. hafta kapandi.kahve lekelenmelerin olabilir icerideki alanin disa akmasindan.benden en son simsiyah geldi ve alan kapandi..kirmizi olursa tekrar git ama..ayaklarina minder koy uzan.kendini yoracak isler yapma.ben birtek yemek yaptim.doktor butun gun hareketsiz kalma dedigi icin evde arada minik minik 5 dk yurudum..boll su hepsinin tavsiyesi..sicak dus zaten yasak..baska yapacak bisey yok.ben gec anladim herkeste olabildigini o kadar korkmustimki gitmedigim prof perinatoloji uzman kalmadi hepsi aynisini soyledi..bebek gelismeye devam ettikce alan kapanir
0 oy
(22 puan)

Öncelikle geçmiş olsun bende 12. Haftamda kanama yaşadım ama baya bacaktan akacak şekildeydi doktorlar düşük başlangıcı olabilir dedi 1 hafta hastanede yattım porgestan başlattılar 1 hafta sürdü kızmızı kanama daha sonra 3 hafta da kahverengi ve siyah kanama oldu ama çok şükür bebişimiz de bir sıkıntı olmadı şuan 18+4 teyiz 1 ay sürdü sıkıntım ama şuan hiçbir problem yok gayet sağlıklı kişiden kişiye göre değişir tabi ben 1 buçuk ay yataktan sadece lavabo ihtiyacı için kalktım çok şükür geçen hafta kontrolümde hiçbir sorun olmadığını söyledi doktorum inşallah sizinde rabbimin izniyle sorunsuz geçer bu döneminiz kendinizi sakın yormayin uzanın ve moralinizi yüksek tutun herşey rabbimden diyin ben 8 sene üzerine kendiliğinden hamile kaldım rabbimin mucizesi çok korktum düşüyo diye ama herşey allahtan dedim rabbim güldü yüzümüze içinizi ferah tutun rabbimin izniyle kucağınıza alırsınız inşallah:)  

(36 puan)
Amin inşallah. Benimde ilk gebeliğim oyuzden çok endişelendim. Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
(22 puan)
Amin inşallah isteyen herkese de nasip etsin:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 273 göst.
0 oy
6 cevap 432 göst.
0 oy
6 cevap 3,221 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.

652,840 soru

3,434,569 cevap

4,267,838 yorum

184,502 üye

...