0 oy
358 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2,871 puan)
Kızlar son 1-2 haftadır böyle adet olucakmisim gibi yada ishal ağrısı gibi karnıma ve belime ağrı giriyor büyük tuvaletim var gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum afedersiniz gazim çıkıyor ama tuvaletim falan gelmiyor. Ağri da 1 dk falan suryor geçiyor. Gece de saat başı neredeyse küçük tuvaletime cikiyorum tuvaletimi yapıyorum yatağa yatıyorum gene adet olucakmisim gibi karnım ağrıyor 1 dk sonra falan geçiyor. Fazla anlam veremedim doğum la ilgili olabilir mi ilk gebeligim.
Gebelik haftası 37

3 Cevap

0 oy
(427 puan)
Yalancı doğum sancısı bu canım ben 20 haftalıkken başladı şuan 31 haftayim hala devam ediyor sen yön yaklaştın doğuma ben daha çok cekcem
(427 puan)
Doğsun ama zamanında doğsun inan hamilelik daha zor ne zaman çıkacak diyorum annemler çıkınca daha zor diyor tüp bebek benim her adımım korkuyla geçiyor bisey anlamiom :)
(2,871 puan)
Sorma kuzum benimde çocuğum olmuyordu 4 yıl olmadı doktorlar normal yoldan çocuğun olmaz tüp bebekte belki dediler hep. 5. sene Rabbim normal yoldan nasip etti bı anda oldu şok olduk bu haftalara geldim ama hep diken üstünde belki bu ilk ve son şansımdir diye. Hep hastanelerde geçti hamileliğim. O yüzden artık doğsun istiyorum ya :)
(427 puan)
Ayyy rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım inşallah bende 8 yıl bekledim ikiz erken doğum kaybim var oda tüp Bebek 31 haftalikti bugün 31 oldum işte ödüm kopuyor napalim varsa kismetimizdr olur inşallah
(2,871 puan)
Öyle kuzum aman aman dikkat et canım Rabbim evlatlrimizi sağ salim bizlere kavuştursun inşallah ❣️
(427 puan)
Amin canım inşallah Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan)
Canım bnmde ağrım giriyor Bi iki dkka sürüyor geçiyor salı günü kontrol vardı nstde de sancım çıktı girip girip çıkıyor doktorum geçmezse doğum sancısı o dedi kasılmaması için ilaç verdi Bi gece yatırdı serum taktı bakalım gündüz akşam ara ara sancım girip çıkıyor karnım ağrıyor gibi kasığım ağrıyor gibi oluyor 
(2,871 puan)
Onun yeri rahatta benimki hiç rahat değil :) bide iri bebek karnım çok çıktı  karnımı gören iki tane mi diyor :) Maşallah :)
(1,006 puan)
Maşallah annesi herkese deme öle iri bebek diye nazar değer sonra kaç kilo o senin rahat olmayan canını en iyi ben anlarım bnde aynıyım canım :)
(2,871 puan)
Haftasına göre kilosu iyi canım eskiden soruyordum şu kadar hafta şu kadar kilo iyimi diye şimdi soramiyirum nazar değecek diye sadece iyi kilosu diyorum :)
(1,006 puan)
Aynen öle canım milletin nazarı değer boşver söyleme :)
(2,871 puan)
Aynen öyle canım :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.

651,849 soru

3,430,574 cevap

4,263,188 yorum

184,235 üye

...