0 oy
963 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
kapalı
Merhabalar, eşim benimle yeterince ilgilenmiyor. Daha 5/6 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Annem 2/3 defa düşük yaptığı için ben riske girip çalışmak istemedim işi braktım ( aynı zamanda halsizlik ve kusma gibi şikayetlerim de vardı) ikide bir kafama kakıyor. Sanki hamile değilmişim gibi davranıyor ve hamile olduğumu hatırlatınca yeter duygu sömürüsü yapma diyip beni üzmeye devam ediyor. Bu durumu yaşayanlar veya daha önce yaşamış olanlar ve mı? Bununla nasıl başa çıktınız? 
Gebelik haftası 11
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

+1 oy
(2,349 puan)
Esin biraz okuyup bilgi edinirse duygu sömürüsü değilde doğal seyler yasadigini ve elinde olmadan duygusal ve fiziksel degisimin hakkında bilgi sahibi olur. Benim esimde ayri bil ilgi göstermiyor tabi normal yani ama ilgisiz diyemem takip ettigim dr olursa veya hamilelik surecini okursam ona da dinletiyorum artik kendisi de arastrmaya başladı ben söylemeden bakiyor.. isten cikmissin ya belki esin masraf vs.dusunuyordur erkekler yüzeysel düşünür bizim yasadiklarimizi tam anlamasi beklenemez zaten bide evliliktede  cok yenisiniz daha alışma sureci bile denebilir sabirli ol zamanla oturur herşey.
(14 puan)
Teşekkür ederim inşallah öyle olur çünkü beni duygusal olarak çok yoruyor.
(2,349 puan)
Canm biz zaten ister istemez daha fazla beklentiye giriyorz daha fazla ilgi istiyoruz sonra eslerde bi eksiklik var gbi bakiyorz bence boşver hic takma bebegine odaklanmaya bak artık bebegin senin duygularinı hissedebiliyor seni duyabiliyor onunla konuş en güzeli.. hamileliginin tadını çıkar ben arada çizgi film bile aciyorum:))) karnimi severek konuşuyorum bebegimize karşılıksız bi sevgi besledigimiz icin onu duyamasakta mutlu oluyoruz eşini takma bu konuda yeni evli oldugunuz ve üstüne bebek geldigi içindir.
(14 puan)
Çok teşekkürler ciden cevabınız yüzümü güldürdü.
(2,349 puan)
Rica ederim. Eşini salla diyecektim de ayıp olmasn diye demedim:)) bebeginin varligini hisset canm nasil bi mucizeyi taşıdığını düşün güvendiğin doktorlar varsa takip et videolar izle bilgi edin veya kitaplar al vakit gecsin insan calismayinca da eşe sariyor kendimden biliyorum:)) ben kisa da olsa çıkıp yürüyorum kendime meyve aliyorum parka gidip oturuyorum güneş aliyorum evde de oyalanacak seyler buluyorum. Baksam aslinda bende kusur bulurum ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorum:)) insan başka türlü mutlu olamıyor ne kadar beklenti olursa o kadar boşluğa düşersin.
-Reklam-
0 oy
(1,185 puan)
Canım daha yeni evlisin evlılık zor meslek alışmak zor. Sana tavsiyem eşinin huyuna git ona şefkatle yaklaş kendini ezdir demiyorum ama anlat. 2. Çocuğum olacak 6 senelik evliyim kendi tecrübem iki kişi de sinirle konuşunca işler yürümüyor biri ateş biri şu olacak. Sen ona supriz yap sevdigi seylerle yaklaş.  Erkekler gebede evin gecimi konusunda hassastır ve maddi olarak zorda olunca iş sıkıntıya giriyor.
(14 puan)
Maddi bir zorluğumuz yok aslında hatta o çalışmamı pek istemiyordu ama evde sıkılıyorum diyince  işe başlamama karışmadı. Ama şu an ikida bir kafama kakıyor malesef.
0 oy
(236 puan)
Bende hamile iken öyleydi gerçi hala da öyle erkeklerin doğasında var bizim gibi değiller gün boyu bekliyordum gelsin biraz zaman geçirelim diye işten gelir ben konusurdum nasıl geçti ne yaptın falan diye bana günlük kelime dağarcığn tamamlanmamış herhalde derdi ben herhalde derdim şimdi kızım doğdu hiç umursamıyorum onu kızımla konuşuyorum seviyorum şimdi kendi diyor bende varım falan diye farkına vardı hatasının 
(441 puan)
Ilk hamileliğim 25+1 bu eylül ayında iki senelik ewli oluyorum eşimin üstüne çok gderdm  tartsrdik hamile olmadan once çok kıskancım ben o yüzden işte artk az aryom merak edsemde  belli etmyom merak eddgmi  devamlı o aryo  npsa  haber weryo peşimde  çok dönüyo  bide hamil e olduğundan beri daha çok ilglnyo skldm peşimde  kosmasndan yuz werme canım o zmn degerli olursun bn gbi cok ustune dusunce kendilerini  bisey saniyola
(14 puan)
Valla haklısınız en iyisi umursamaz bir şekilde davranmak ne zaman bişey anlatmaya kalksam beyfendinin hoşuna gotmeyen bir şey olunca kavga çıkarıyor. 5 saniye sonra da hatasını anlayıp gelip hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor. Olan bana oluyor sinir/stres olan ben oluyorum.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 2,696 göst.
0 oy
9 cevap 1,442 göst.
29 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Venom (30 puan) sordu
0 oy
5 cevap 1,051 göst.
26 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elifffo (660 puan) sordu
0 oy
15 cevap 1,717 göst.

653,879 soru

3,438,575 cevap

4,272,049 yorum

184,762 üye

...