0 oy
548 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (1,192 puan)
kapalı
Kızlar bu ay doğum olcak Allah nasip ederse bebeğe ilk şifonyermi yoksa dolapmı almam daha mantıklı olur ikisini birden şuan alamıcam çünkü birini sonra alıcam?
Gebelik haftası 35+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

9 Cevap

+1 oy
Ben sifonyer alicam zaten küçük kıyafetleri var onlari assam ne olur gerek yok. Her kata belli olarak bölücem. Mesela bir kata atlet zibin gibi. Ileride büyüdüğünde dolap almayi düşünüyorum. Suan bence gereksiz.
(1,192 puan)
Bende o yüzden kararsız kaldım zaten en başta asılacak bişeyi yokki hep minik minik daha çok katlamalı olcak o yüzden bilemedim
Bende öyle düşündüğüm için dolap almaktan vazgeçtim ama sonra bir daha almak istemiyorum dersen çekmeceli bir dolap al cok buyuk olmayan o da iyi olur sonra bir daha almazsin.
(1,192 puan)
Evet oda var aklımda karar vermem lazım :) teşekkür ederim
Rica ederim ;) git bak hangisi hoşuna giderse onu al ;)
-Reklam-
0 oy
(984 puan)
Siz bilirsiniz ama bana dolap çok daha kullanışlı geliyor . Kendimizden pay bicelim yatak odasında en çok dolabı kullanıyoruz. Hem askılık vs açısından da daha mantıklı. Biz oda yapmiycaz şuan ama yapacak olsam direkt dolap alırdım daha uzun süre kullanır ve kullanis açısından daha iyi 
0 oy
(705 puan)
Dolap almalısın ikisi de şart değil sonuçta 
0 oy
(2,349 puan)
Ben dolap almayi düşünüyorum ihtiyaca göre mendil çorap bez koymak icin daha snra belki sifonyer alinabilir..
0 oy
(1,581 puan)


image

image

şifonyer 500₺ idi bu daha uygun ve mantıklı geldi bize bunu aldık. Kalitesi filan çok iyiydi tavsiye ederim

(1,192 puan)
Nerden bu canım güzelmiş
(1,581 puan)
Tekzenden aldık canım
0 oy
(256 puan)
Bizm odamız çok küçük şifonyer alıcam bizm daha çoook var ama öle planlıyorum
0 oy
(234 puan)
Merhabalar bende sadece dolap aldım vivenseden ilerdede kullanabileceği oda yaptığımda herşeye uyan 3 kapaklı güzl bir dolap aldım içine düzenleyici vs aldım tamamdır :) 
0 oy
(420 puan)
Bence dolap al büyüyünce de kullansın cocuk odası olunca oraya da koyarsın 
0 oy
(357 puan)
Ben tayinciyim kısa zamanda taşınma durumum var bu yüzden oda dizmedim dolap aldım bunun sebebi ise ilerde de kullansın diye sifonyer sart değil ama dolap nasil olsa ilerde de lazım olacak bütün esyalari toparlar diye düşündüm takdir sizin tabii

654,306 soru

3,440,046 cevap

4,273,722 yorum

184,870 üye

...