0 oy
214 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (84 puan)
Bebeğim 16+6 haftalık ama bugün doktor ultrasyondan bakarken bebeğimin bağırsaklarında beyazlık görüldüğünü ve gelişiminin 1 hafta geride olduğunu söyledi. Bunu yaşayan oldu mu?
Gebelik haftası 16

3 Cevap

0 oy
(332 puan)
Arkadaşım yaşadı. Parlaklık gördü doktor down olabileceğini falan söyledi. Yavrum iki yaşında maşallah hiç birşeyi yok. Bir başka yakınıma da bebeğin kalbinde parlaklık olduğu söylendi yine aynı durum olabileceğini ifade edip korkuttular kadını. Çocuk ateş parçası mübarek sağlıklıdan daha sağlıklı. Doktorlar her zaman kötüyü söyler bunu unutma. Ha ayrıca ultrason cihazları farklılık gösteriyor. Benimki ne biri bir hafta ileride dedi. Bir başkası haftasıyla uyumlu dedi. Bir başkası da haftasından geride dedi :) onu çok kafaya takma hamileliğinin tadını çıkar
(84 puan)
İçimi çok rahatlattı iz çevremdeki herkes aynısını söylüyor. Yarın gerekli tahlilleri yaptiracaz sonuç belli olacak dua edin bana
-Reklam-
0 oy
(801 puan)
Bemde de görüldü o haftalarda sonra yok görünmedi sonradan geçiyor doktor dediki küçük haftalarda kanaman olduysa ondan da olmuş olabilir deis benşm kanamam olmuştu. 
(84 puan)
Benim kanamamda olmadı herhangi bi riskte yoktu bugün bianda öyle deyince korktum
0 oy
(1,038 puan)
Bende ayni durumdayim canim bagirsaklarinda hafif bir parlaklik varmış 1 haftada geriden geliyo kilosu. Ama bagirsaklari cok onemli değilmiş genelde doguma kadar geçiyormuş. Perinatoloji doktoru dedi bunu can sıkacak bir durum değil dedi. Normalde down sendromu belirtisiymis ama ben amniyosentez yaptirmistim temiz cikmisti o yuzden icim rahat. Çoğu bebekte de olurmus zaten.
(84 puan)
Bizde yarın tüm tahlilleri yaptiracaz temiz çıkacak inşallah. Darısı benim başıma
(1,038 puan)
Imsallah guzel haberler alirsin canim sen icini ferah tut bol bol dua et. Eminim bisey cikmicak bebeginde.

652,868 soru

3,434,665 cevap

4,267,913 yorum

184,507 üye

...