0 oy
715 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (287 puan)
Merhaba değerli arkadaşlar.

 Bu Benim İlk gebeliğim bir kız kardeşin falan yok öyle bu konularda çok fazla fikir alabileceğim de kimse yok. 

 sizler de benim gibi güzel bir süreci takip ediyorsunuz deneyimleriniz var hazırlık sürecini tamamlamış olanlar var bir bebeği büyütürken ihtiyaç nelerdir nelere dikkat etmeliyim nasıl kıyafetler almalıyım kaç adet almalıyım. 
Gebelik haftası 21+1

3 Cevap

0 oy
(1,039 puan)

Canim dogum ayin cok etken  kiyafet alma konusunda evinin sicaklik durumu onemli 

Neden mesela benim evim temmuzda bile  serin olur 1. Kat gunes pek gormuyo o yuzden kollu zibinlari tercih etmistim oglumda yelek tarzi seyler bile almistim müslin ortuler guzel oluyo ister sicak ister soguk olsun arabada bile kullaniliyo kurtaricu:) 

(287 puan)
Canım erken araştırayım diye  sorayım dedim
-Reklam-
0 oy
(984 puan)
Ne zamana denk geliyorsa ona göre aliyorlar genelde. Benimde ilk gebeliğim iki tane hastane çıkışı aldım , diğer alt üst takımları genelde büyük ve farklı bedenler aldım hem bebekler çabuk büyür dedi herkes hemde kendim de bol.sevdogim için bebek rahat etsin istedim , küçük gelecegine büyük olsun . Zibinlari 3 aylıktan başladım , sonra 6 aylık ve 9 aylık aldım. Gece yatarken giyer diye de birkaç tane ayaklı tulum aldım. Muslin bez, ağız mendili , penye battaniye aldım . Ama bu birazda size bağlı kaç tane alacaksinız  markadan markaya da değişiyor bedenler . Civilin zıbın bedenleri bana küçük geldi mesela . Sayıyı herkes farklı söylüyor ben çeşit çeşit aldım kafama göre zaten çoğunu netten aldım bebek olunca ihtiyaca göre alırım dedim. 
(287 puan)
Canım mesela kaç takım yeterli olur ki
(984 puan)
Benim de ilk ya :) 4 er tane aldım galiba zibinlardan , alt üst takım da kafama göre aldım hatırlamıyorum valla . Bakalım yaşayıp gorcez . Ben zaten çok kıyafet istemiyorum kiraciyim şuan dolap fln alamicam . Bı laf var bebeğin yediği helal giydiği haram diye . Kıyafet yerine beslenmesi daha önemli bence.
0 oy
(984 puan)
Perşembe günü a101 e bebek ürünleri gelecek bakabilirsiniz , ben geçende aldım uygun fiyatlı ve yumuşacık hepsi.
(287 puan)
Bakayım canım ☘️

648,900 soru

3,419,255 cevap

4,250,395 yorum

183,419 üye

...