0 oy
688 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (50 puan)
26+2 gunluk hamileyim hisetmeye basladigimdan beri cok hareketli bi bebekti zaten ama bu iki haftadadir artik elini ayagini disardan hisediyorum 15 20 dk arayla surekli harekt halinde ve artik sert vurmaya basladi canim aciyo en son 755 grmdi 25 hfatalikken buyudukce erken bu durum erken doguma yol acarmi acaba bide s3zeryan olucam zaten erkenden dogsun istemiyorum yasasan varmi bu sekilde acba aklimdan cikniyo surekli bi erken dovum korkusu sardi bu durumdan dolayi .
Gebelik haftası 26+2

6 Cevap

+1 oy
(503 puan)
Maşallah canım bebeğin hareketinden dolayı erken doğum olacağını zannetmiyorum enfeksiyon olursa veya çocuk doğum kanalına inerse olur birde tabiki rabbim isterse olur ama hareketi sert diye erken doğum olmaz
(50 puan)
Iki kizimda erken dogum yaptim hata kucuk kizimda surekli bi dusuk riskim vardi artik piskolojim otamatik erken doguma gidiyo. Digr hamile tanidiklarima bakiyorum yada danistiklarim bu haftalarda yatiklarinda dinlendiklerinde hisediyolarmis daha cok doktoroda soyledim aslinda bu durumu acilman yok suyu iyi dedi kapatti konuyu.
-Reklam-
0 oy
(703 puan)
Endişelenmeyin bende aynı sizin gibiyim doktorum herşey normal dedi.24+1 im ve hareketlerini çok sert şekilde hissediyorum hatta vajinadan da vurduğunu hissediyorum.Anlaşılan bebişlerimiz çok kuvvetli Rabbim zamanında sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
(154 puan)
Maşallah ne mutlu size beninki hiç kımıldamıyo bile:( kontrole gitmesem bebek yok sanıcam :( 25+0 haftalık
(703 puan)
Teşekkür ederim sizde hissedersiniz en yakın zamanda inşaAllah.Her bebek bir olmuyor sizin ilk hamileliğiniz mi?İlkler biraz daha nazlı oluyor ;)
0 oy
(919 puan)
Niçin erken doğum dan korktuğunu anlamadım canım.
(50 puan)
Iki kizimida erken dogum yaptim sukur saglikli dogdular ama zayif dogular buyuk kizim ozellikle cok piskolojimi bozdular yemek yedirmirmiyosundan emzirmiyosana kadar neler duydum. Zaten dogumdan sonra lohusasin bide cevrem mahvetti beni hala bile kizlarimin boyu kilosu biraz azdir gerci genetik diyorumda kimse anlamiyolar. Soyle soyliyim iki kizimdada kan uyusmazligi sariligi vardi normal sariliga gore boraz uzun surer bilen bilir. Nerden duymuslarsa bebegin çişini icirmek iyi gelir diye ilk kizimda denemislerdi mudale ettim yapamadilar. Gecen gun ogrendimki kucuk kizima icirmisler guya ondan duzelmis halbuki iylesiyodu zaten cok kotu hisettim esim burda degil ve annesinde kaliyorum erken dogudugunu dusunsene ne duysalar denemeye kalkicaklar boslugumda artik iki cocuk hamilelik hepsi bianda piskolijim bozuldu hangisini koruyayim bilemiyorum.
(919 puan)
İşin zormuş vallahi, cahille uğraşmak gerçekten çok zor. Neyse moralini bozma. Bebek hareketli diye erken doğacak diye bişey yok. Sen biraz beslenmene dikkat et. Eğer iştahsız bir anneysen zaten yapacak birşey yok. Zorla da kimse kimseye yediremez. Çocukların sağlıklı olsunlar da sen takma kim ne derse desin.
0 oy
(154 puan)

Ben  ise hiç hissetmiyorum :( ne mutlu sana kontrole gitmesem bebek yok sanıcam hiç kımıldamıyo:(25 +0

0 oy
(149 puan)
Canım ben şuan 22 haftalık hamileyim deli gibi hissediyorum allaha şükür bebekden bebeğe değişir bu durum 
(154 puan)
Aynen bazı bebekler kımıldamıyo bile benimki gibi :(25+0 haftalık
0 oy
(2,594 puan)

Erkek bebekler daha hareketli olr demişler benim bebeğim kız 32 haftalık aşırı hareketli degil her hareketi dışardan gvzlemleniyor şükür ama merak ettim şimdi bebekler anne karnında çok hareketli olursa yaramaz olur diyorlar doğruluk payını bilen var mı :)


İlgili sorular

649,565 soru

3,421,790 cevap

4,253,529 yorum

183,589 üye

...