0 oy
275 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Arkadaşlar merhaba Kars'ta ayrıntılı ultrason hangi özel doktora gitmeliyim 
Gebelik haftası 17

4 Cevap

0 oy
(14 puan)
Ben Dr.Pembe Yeşilbağa gittim memnunum çok ilgili bir doktor
Teşekkür ederim ücret ne kadar ödediniz sorması ayıp
(14 puan)
300 TL ödedim
-Reklam-
0 oy
(486 puan)
Pembe Yeşilbağ var iki kez gittim muayene için çok ilgili doktor herşeyi not tutuyor. Detaylıyı devlette yaptırmayı düşünüyorum. 
(129 puan)
Amin Allah sağlık versin hepsine bizlerede onlara annelik yapacak güç versin inşallh
(14 puan)
Doktor Hacer Paşaoğlu Yağcı da var oda yapıyor ama bildiğim kadarıyla 2'li ve 3'lu tarama testinden birinin olması lazımmış buda bana çok saçma geldi çünkü ben bu testleri kendim istemedim yaptırmadığ içinde ayrıntılı ultrason için randevu vermedi o yüzden Pembe hanıma gittim gayet özverili bir kadın ilgili doğuma kadar da pembe hanıma giderim.
(486 puan)
Hacer hanıma ben gittim ancak ikiliyi devlette yaptırdığım için direk amniyosentez ve fetal DNA istiyorlarmış. Henüz sonuçları almadığım için risk var mı yok mu bilemiyorum ilk çocuğumda yaptırmadım üçlü yaptırmıştım. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu testlerin doğruluk payına da çok güven olmuyor. Yani doktorun bana dediği şu, tarama testlerinde veya burun kemiğinde ense kalınlığında bir sıkıntı olmasa bile down sendromlu olabiliyormuş. Peki neden bizi bu kadar yıpratıyorlar? Herkesin maddi gücü de olmayabiliyor herhangi bir risk durumunda insanlar ne yapacağını bilmiyor. 9 ay kolay bi zaman değil zaten bedensel ve zihinsel olarak çok zor günler geçiriyoruz bir de üstüne stres hiç iyi olmuyor. Allah yardımcımız olsun
(129 puan)
Hacer hanım a gittim ve memnun kalmadım ilk gebeliğimde tansiyonum vardı önüne geçelim dedi aspirin verdi bunda olmasın diye 1 defa tansiyonum 13 e 8 çıktı diye gebelik sonlandırma da dahil butün kötü seneryoları saydı bana hastane hastane gezdim sonunda ilk cocugumdaki doktorumu aradim cok kizdi hamile bir kadina bu sekilde soylenmez dedi gebelik tansiyonu.6. aydan sonra ortaya çikar ve 14 e 9 u gormus olman lazim dedi ki ben ilk gebeligimde cok kotu bir surec yasadim o doktor bana tek kelime kotu bisey demedi buradakiler beni sasirtti bide para aliyolar
(486 puan)
Ben de hiç memnun kalmadım. Eşim askerî personel o da çevresinden duyduğu kadarıyla anlattı hiç içime sinmedi. Gerçekten dediğiniz doğru felaket tellalı gibi. Ben bi boş gebelik geçirdim onda da hemen aldır zehirler falan filan dedi devlete yolladı. Devlettekiler bos gebelikte zehirlenme mi olur en fazla kese kendiliğinden düşer ortada bebek yok ki deyip kürtaj yaptılar. Gayet de ilgili doktora denk geldim Allah razı olsun diğerleri gibi acı çektirmedi bana :( keşke hep ona randevu bulabilsem doğumu bile o yapsın isterim vallahi.
0 oy
(132 puan)
Pembe Yeşilbağ demişler ancak ben kendisinden hiç memnun kalmadım. Görünmeyen kese için 150 TL aldı benden. Kendisini önermiyorum. Dr. Tuncay OK'u tavsiye ederim. Sürecin başından beri çok ilgili bir hekim. Doğumumu da yaptırsa keşke.
(129 puan)
2 li 3 lü tarama testini harakani yapıyor mu
(486 puan)
Yapıyor ben ikiliyi orda yaptırdım canım
(132 puan)
Pembe hanım meslektaşım. Meslektaşlar arasında bu tarz para mevzuları hoş değildir. Kendisi benim muayenehaneme gelse ben kendisinden ücret almazdım. Ha keza fizik muayene yapmadı. Alınan ücreti nezaketen verdim diğer hastalarına olan tutumunu bilemem ancak ben burada fikrimi söyledim. Tuncay hoca Ege Tıp mezunu. Ancak çok yoğun.
(486 puan)
Fiziki muayene yapılmadıysa hoş olmamış tabi. Görünmeyen kese için deyince bizim gibi geç görünen durumlar gibi algıladım :) Neticede hepimiz fikrimizi söylüyoruz tabiki her doktora giden her hasta aynı memnuniyeti yaşamıyor. Bu surev çok zorlayıcı umarım gönlümüze göre iyi insanlarla karşılaşırız.
(132 puan)
Amin ancak Kars 'ta iyi bir hekim bulmak gerçekten çok zor. Bulduğunuzda da bırakmayacaksınız. Amin
0 oy
(129 puan)
2 li 3 lü tarama testini harakani devlet hastanesi yapıyor mu
(14 puan)
Her hastane yapar sonuçta kan testi her hastanede kan alınıyor.Harakani de mutlaka yapılıyordur.
(129 puan)
Mağlesef sarıkamış devlet hastanesinde yapılmıyor burda idrar tahlilide yapılmiyor
(14 puan)
Allah Allah çok değişik yani adı hastane olmasındaki amacı çözemedim
(486 puan)
Tgcmrt ben harakanide yaptırdım sonuçlar 10-15 gün arası çıkıyor dedi doktor. Ben geç yaptırdım ve sonuç için henüz gidemedim randevu çok zor bulunuyor.
(129 puan)
Emin olun üniversiteden iyidir ben gittim resmen kesimhane gibi doktor ogrencilere anlatiyo sizi ama sizi size anlatmiyo çok gereksiz testler istiyolar en azindan devlette tahlil yaptirir ozele gosteririm ama ozeldede pek doktor bulamadim

651,089 soru

3,427,545 cevap

4,260,091 yorum

184,020 üye

...