0 oy
118 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (101 puan)
kapalı
Geçen doktora gittim cinsiyeti sordum doktor cok erken bakmiyalım dedi 12 haftalıktım ben bakmasını istedim büyük ihtimalle kız dedi bana ama kesin olmadığını da dille getirdi arkadaşlar böyle olup degilşen oldumu 

Ben kızımda hamileyken mide, bulantı cok vardı birsey yiyemiyordum ama bunda iştahım var 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(3,684 puan)
Her hamilelik farklı canım cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum 
(101 puan)
Degil mi ama gelde etraftakilere anlat
(299 puan)
Cinsiyetle alakası asla yok. İlk hamileliğimde bir aynkadar hafif midem bulandı 12.haftada geçmişti. Şu an yine kızım olacak 8 aylık hamileyim ömrümden ömür gitti resmen, hiçbir şey yiyemiyorum kilo veriyorum serumlar takılıyor. Sorsan bu çok farklı erkek diyordu herkes ama alakası yok.tamamen her bebek gibi her hamilelik de kendine özgü. Doğuma kadar da geçecek gibi değil bulantı kusmalarım, :(
(101 puan)
Hayırlısıyla saglıkla kucağımıza alırız insallah bebeklerimizi
(101 puan)
Benim kusmaları yok şükür
-Reklam-
0 oy
(6,097 puan)
Hurafe be hepsi, hele de ikinci gebeliğinizse daha iyi biliyor olmanız lazım. Onu yedim kızım oldu bunu yedim oğlum oldu diye bir şey olur mu hiç?
(101 puan)
Bilmiyorum ki kafam karıştı
(6,097 puan)
Yok karışmasın hiç, en iyi Allah ve sonra doktor bilir. Eskiden ultrason olmadığı için hanımlar kendi kendilerine tahminde bulunurlarmış, erik yedim kızım oldu salça yaptım oğlum oldu bilmem ne diye :) Çünkü başka tahmin methodu yok. Bebeğinizin pipisi veya vajinası yediğiniz erikten mi etkilenip olacak Allah aşkına :)))
(101 puan)
Gerçekten cok mantıklı konuştun

İlgili bir soru bulunamadı

653,836 soru

3,438,361 cevap

4,271,849 yorum

184,754 üye

...