0 oy
478 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (162 puan)

Merhaba‍ kızlar, 24 haftalık gebeyim. Doktorum bugün suyu biraz az haftasına göre daha fazla olmasını isterdim dedi. Günlük 2 bucuk lt su iç dedi ama ben içiyorum zaten anlamadım yetmiyor demek ki idrar rengimide kontol ederim açık sarıdır.
Yaşayan varmı? Kafama taktım ya

Gebelik haftası 24

5 Cevap

0 oy
(1,191 puan)
Bildiğim kadarı ile amniyon sıvısının ictigimiz su ile alakası yok rahimde belli bir su olur bebek onu yutar ve sonra işer ve bu bir döngü halinde devam eder araştırabilirsin ama yinede su içmeyi ihmal etme allah büyüktür hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 
(162 puan)
Allah razı olsun, bol bol su içmeye devam edeceğim umarım artar düzelir
(1,191 puan)
Inşallah herşey yolunda gider
-Reklam-
0 oy
(162 puan)
Başka kimse yok mu bilgisi olan yaşayan ?
0 oy
(48 puan)
Benimde aynı şekilde katı meyve sıkacağı ile havucu sıkıp suyunu icmemi onerdiler. Yarın Dr randevum var. 15 gündür içiyorum. Umarım dolmuştur. Siz de deneyebilirsiniz. Tabi şekerinizi kontrol ederek çünkü yükseltebilir. İsterseniz bir araştırın. 
(162 puan)
İnşallah artmıştır suyunuz havuç suyunu okudum bende googlede emin olamamıştım katı meyve sıkacağı var evimde bende suyu sıkıp içeym 1 hafta sonra randevum benimde. Gğmde 1 bardak kadar mı şçmek gerek yada kaç tame sıkmak gerek :)?
(48 puan)
Ben de gebelik şekeri olduğu için 1 bardak icebiliyorum. Size yanlış bilgi vermeyeyi ben
0 oy
(203 puan)
Canım bende su fazlalağı furumunu yaşıyorum. Doktor meyveyi azaltmamı söyledi vr karbonhidratları. Suyum dengelensin diye. Sende bunları biraz arttır bence suyun için. 
(162 puan)
Suyun azlıgı ayrı dert fazlalıgı ayrı dert :(  meyveyi artırmayı deneyeceğim birde ozaman karpuz tam mevsşmi aslında havuç denegeceğim birde. Allah tüm bebeklere şifa versin inşallah
0 oy
(308 puan)
Günde 2 tane havuc yersen artar canım dene bir benim havuç yüzünden su fazlalığı vardı çok yiyordum
(162 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) havuçu deneyeceğim bende  belki artırır bende de.

İlgili sorular

650,168 soru

3,423,952 cevap

4,255,965 yorum

183,743 üye

...