0 oy
287 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (341 puan)

Slm kızlar dün geceden beri çok üzüldüm 5+6 hamileyim. Bugun dr. Değiştirip başka dr. Gittim. Yeşil akıntım ve kaşıntı vardı. Hamileliliğim çok erken olduğu için düşük tehlikesi olabilir demişti önceki doktrum ama muayene etmedi. Bugun baska dr. Muayene etti kesenin durumu iyi çok şükür. Travocort ve zalain kremleri verdi. Bu kremleri kullanan ve benim gibi sıkıntısı olan varmı. 

4 Cevap

0 oy
(179 puan)

Canim korkma allahin izniyle bisey olmaz ilk zamanlar bende de akinti coktu. Hamile kalmadan once geçmeyen mantarim vardi. Hamilelikte de devam etti fitiller ise yaramadi ama sukur dusuk falan olmadi 35+4 gunluk hamileyim. Kotu dusunme doktorlar ihtimallerden bahsediyorlar.

(341 puan)
Herhangi bir ilaç kullandın mı mantar için
(179 puan)
2 tane farkli fitil verdi ama ise yaramadi sonrada kendiliğinden azaldi.
-Reklam-
0 oy
(337 puan)

ben söylediğiniz kremleri hamile kalmadan önce kullanmıştım zalain fayda etmedi travacort iyiydi. hamile kalınca kullanmayı bırakmıştım tedavim tam bitmeden prospektüsünde hamilelikteki kullanımıyla ilgili bir şey yazıyor muydu hatırlamıyorum ama şu an kaşıntılarım yeniden başladı. 

(337 puan)
daha bugün mantar için doğal tedavi ararken de lavanta ve çay ağacı yağlarının karıştırılıp ilgili bölgeye sürülmesiyle ilgili bişey okumuştum, lavanta yağını da alıp denemeye başlayacağım yarın.
0 oy
(1,917 puan)

Mantar her hamilenin başının belası cnm 

Kremleri iç kisma gelmeyecek şekilde sur bende kullaniyrm ama gecmedi 

(341 puan)
İç kısımlarına sürdüm
(1,917 puan)
Iç  kisma surme demişti doktorum
0 oy
(335 puan)
Bende aynı şeyler var canm benim yeşil akıntı enfeksiyondan dolayı kaşıntı da devamlı kuru tutacan iç çamaşırini zalain krem de kullanıyorum kaşıntıyi 2 gündür hissetmiyorum rahatlatıyor iyi geliyor devam et kullanmaya birde akinti için de zalain kremin fitilinden verdi bana tek kullanımlık 
(341 puan)
Zalain kremi kullanıyorum. Dr. Fitil vermiyor ilk üç içinde olduğumuz için

651,223 soru

3,428,133 cevap

4,260,670 yorum

184,064 üye

...