0 oy
265 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1,660 puan)

Ben ilk bebegimi kalbi delik oldugu icin kaybettim. Karnimdayken teshis konuldu. Dogdu  3un yasadi sadece :( Şimdi ikinciye hamileyim. Bu bebegimdede ayni olurmum boyle bise yasayip ikinciyi saglikli doguran varmi. Cok korkuyorum.:(

5 Cevap

0 oy
(1,231 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Sende var mı kalp deliği? Benim kalbim delik asd bebek için giricem var mı diye önlem falan alınmadı mı doktor hiç bişe demedi mi canım?

(1,660 puan)
Yok canim bende delik. Ayrıntılıda çıktı doktor gebelikte bise olmaz dedi. Ama dediği gibi olmadi bebegimin gelisimi durdu. Bir ayda 5 hafta geri kaldi erken dogum oldu 3gun yasadi kaybettim.  Hani onun onlemide yokmus gebelikte. Aldirabilirsin dediler aldirmadim. Dogunca müdahele edebiliyorlar mis bir yada ki operasyonla kesin cozumu varmis. Benim bebeğim dayanamadi ama. Simdi korkuyorum acaba bundada olur mu. Doktora ay sonunda gidecem. InsAllah oyle bişe olmaz.
(1,231 puan)
Kötü düşünme canım ilkinde oldu diye bunda da olacak diye bişey yok ama benim doktorum gebelikte de önlem alınabiliyor dedi bebekte delik varsa eğer bende ayrıntılıya gireceğim bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı
(1,660 puan)
Amin canım insAllah. Iste insanin elinde olmuyor. InsAllah seninkinde bi sorun olmaz. Rabbim kimseye yasatmasin. Hayirla kucağımiza alalim. Cok tesekkur ederim.
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan)

olmqz ins canim.her gebelik  ayrdir

(1,660 puan)
InsAllah canım ya
0 oy
(313 puan)

Olmaz inşallah canım. Qanın rezursu "-" ?? Bəlkə antitel iynə vurulmalı?? 

(1,660 puan)
InsAllah canım. Cok anlayamadim ama sanırım kan uyusmazligi diyosun ama bizde yok canim hani ignelik bi durum falan.
(313 puan)
Evet kan uyuşmazlığı.neqativmi pozitivmi
(1,660 puan)
Kan uyuşmazlığı yok canim bizde
0 oy
(462 puan)

Inşallah bebegin sapasağlam doğar inşallah sağlıklı nur topu gibi olur allahım acil sifalar versin insallah.  Sana da sağlıklı dogum yapıp bebeğini huzurla mutlulukla sağlıklı bi şekilde kucağına almani nasip etsin amin.

(1,660 puan)
Aminnnnnnnnnnnnnn. Allah razı olsun canim benin.
0 oy
(101 puan)

Bende ilk ve ikinci bebeğimi aynı kalp hastalığından kaybettim ama delik degildi cok agir bi anomaliydi kalp hastalıklarınin tekrarlamasi cok düşük bi orandaymış yuzde 2  3 lük bi risk var benim her gittigim dr nasil iki kere tekrarlar  ünlü bi prof a gittigimde bunca seneljk drum ilk sensin boyle hasyam dedi yani icini ferah tut hepsinde olacak diye biseu yok ayrica korkuyla başımıza geleceklerin önüne de gecemeyiz gececek olsaydım ben gecerdim hic bisey bulunamadi ve ben simdi normalden 3 ye hamileyim Rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin insallah aci keder gostermesin 

(1,660 puan)
Ay canim benim cok üzüldüm.  Aminnnn cokTeşekkür ederim. Tabiki kaderin önüne gecilmez Rabbim nasip edecek yada etmeyecek hersey O nun elinde. Sabredip beklicez. InsAllah sende sag saglim kucağına alirsin mevlam bidaha yasatmasin sanada kimseyede.

650,746 soru

3,426,199 cevap

4,258,599 yorum

183,903 üye

...