0 oy
502 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1,161 puan)
Bir tanıdığım için soruyorum. Uzun zamandır regli duzensizlesmisti ve anormal kanamalar yaşıyordu. Bu nedenle doktora gitti, rontgenler falan çekildi, ultrasona girdi. Doktor irili ufaklı miyomlar olduğunu, rontgenlere gore rahmi tamamen alabiliriz demis. Bu durumu yaşayan var mı ya da tanıdığı akrabası yaşayan var mı? Nasıl oluyor tam olarak? Yarın parça alacaklar patolojiye göndermek için.

5 Cevap

0 oy
(681 puan)
Kanama riski olduğu içinde doktorlar rahmini alabiliriz diyorlar. O ihtimal tek miyom icinde geçerli Allah korusun. Cogaldikçada risk artıyor.

Arkadaşım miyom ameliyati geçirdi. 11cmlik ve 3cmlik miyom aldılar. 4 doktora gitmişti. En son kapali ameliyat oldu yakma yöntemiyle riski aza indiriyorlar.
(1,161 puan)
Anladım çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(239 puan)
Benim annem miyom yuzunden aldırdı tahmini canım ama annemin miyomu çocuk kafası buyuklugundeydi kanama çok olur ve riskli olur diye aldılar. Bence büyüklüğüne göre alırlar. Eğer küçük küçükse almazlar.
(1,161 puan)
İrili ufaklı demiş sanırım pek çok var fakat hepsi büyük değil.
0 oy
(26 puan)
Terapist Tuba var Instagram da göbek deliğinden yada rahimden sülük tavsiye ediyor bu gibi durumlarda ona dm den bı sorun isterseniz Aidin Salihin gerçek tıp kitabından faydalanarak tedavi uyguluyor kürler veriyor rabbbim şifa versin
(1,161 puan)
Teşekkür ederiz bilgi için bir de oraya bakalım.
0 oy
(302 puan)
Canm bende vardı bizzat yaşadım ilkin rahim kanseri olabilir dediler ağlamaktan perişan oldum çünki yaşım 22 ve iki tane çocuğum var Allaha şükür sonra özele gittim tahliller yapıldı ultrason la muayene edildi rahimde tümör var dediler hem de çok küçükler daha dediler ilaç yazdılar tabi şikayetlerim vardı 18 gün aşırı derecede kanamam oluyordu 15 gün geçiyor yine aynısı ve ben 7 kilo vermiştim bayılma oluyordu bacaklarım titriyordu ve yürüyemiyordum Allah kimseye yaşatmasın artı bide polikistik over de vardı hem de baya ilerlemiş soğan suyu içtim bol bol yoğur ayran bayaaa içiyordum kanamayı kesiyordu ve vitamin hap verdi aldım çocuğun imkansızz olmaz dedi doktorum kısırsın artık dedi rahmini alabilirz dedi ve şimdi 31+3 haftalık hamileyim doktor bunu dedi ve bir yıl sonra hamile kaldım inşallah arkadaşınız da öyle olur üzülmesin kafasını başka şeylerle yorsun ki hastalık geçsin inşallah ♥♥
(1,161 puan)
Mucize bebek resmen :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sizlere de sağlık sıhhat versin inşallah.
(302 puan)
Allah razı olsun cnm evet çook şaşırdım zaten ilk öğrendiğimde kızım 8 haftalık olmuştu 4 ay hamile olmqma rağmen adet gördüm bilmiyordum gebe olduğumu midem bulanmasaydı ve arkadaşım sen hamilesin diyip test getirmeseydi bilmicektim :))))
(1,161 puan)
Hayırla saglikla gelsin, adıyla yaşasın inşallah :)
(302 puan)
Sağol cnm inşallah :)
0 oy
(68 puan)
Tanıdığım oldu. Yaşı büyük zaten iri ufaklı çok varmış. Miyom rahimde durması iyi değil.zamanla kansere çevirme riski var. Bu yüzden aldırdı tahmini. Eğer çocuk istemicekse aldırmak daha mantıklı. Yalnız bu ameliyat önemli Dr iyi olmalı. 
(1,161 puan)
Anladım, bende araştırdım biraz kanser riskini gördüm. Fakat sürecin nasıl olduğunu merak ettiğim den sordum. Üç tane çocuğu var zaten çok şükür. Sanırım artık düşünmez.
(68 puan)
Ozmn tehlike atmaya gerek yok. Miyom rahimden alınıp temizleniyor ama tekrar üretebilir. Üretip haberi yokken kansere dönüşebilir,Allah korusun. Sağlıkla kurtulsun ins

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 307 göst.
3 Temmuz 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ayssmm (74 puan) sordu
0 oy
3 cevap 80 göst.
7 Mayıs Doğum kategorisinde Zeynepbshs (1 puan) sordu
0 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
8 cevap 216 göst.

650,659 soru

3,425,910 cevap

4,258,233 yorum

183,878 üye

...