0 oy
775 göst.
Doğum kategorisinde (175 puan)
Zeynep Kamilde doğum yapacağım. Muhtemelen normal olacak. Sancı odasında beklerken yanıma su vs gereksinimlerimi alacağım fakat telefon almalımıyım yoksa hiç değerli eşya yanımda bulundurmayım mı? Doğum yapanlar yardımcı olabilir mi bu konuda? 
Gebelik haftası 36

5 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Ben beş yıl önce doğum yaptığımda sadece kendine gecelik ve bebek için hastane çıkışı ve bez al yanına demişlerdi. Telefon vs. yasaktı. Yeme içmede yasak diye biliyorum canım. Şimdi doğum yapacağım hastanede tek kişilik odada sancı çekiliyormuş buna sevindim açıkçası.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Devlet hastaneleri sanci odalarında 1den fazla hamile olduğundan telefon almak yasak su zaten sanci odasinda icmek yasak lagma yapılıyor çünkü yeme ve icmeyi kesiyorlar ilk dogumum Göztepe egitim arastirmada oldu ameliyat elbisen ustunde onun dışında hic bisey alamiyosun yanina 
(175 puan)
Ovv pandemidede sancı beklerken birden fazla kişilik mi oluyor acaba, bari bi dezenfektan alayım yanıma napayım. Ayağımda terlik olur çorap filanda olmayacak sanırım? Bebeğin ilk kıyafetini yanıma almalımıyım ne zaman veriliyor hemşirelere acaba?
0 oy
(1,191 puan)
Bu ay ablam doğum yaptı odalar tek kisilikmis yanınada kimsen yoksa bebek eşyalarını al eğer yanında verebilecek biri varsa almana gerek yok:)
(175 puan)
Allah razı olsun, aklım hastane sürecinde ve doğumda bu aralar gerçekten ne nasıl olur soruyorum her bulduğuma:) peki normal doğummu yaptı, sancı odasında iken telefon vs ye gerek yok dimi istediğimizde yakınımızı çağırıyorlar mı bi ihtiyaç için? Doğumu nasış geçti doğum sonrası odası kaç kişilikti yazabilir misiniz, gerçekten ben gibi çok gebe bunları takıyordur kafaya hele bide ilk gebelik olunca etraftada yeni doğuran olmayınca sorular kurcalıyor aklımı :)
(1,191 puan)
Allah sendende razı olsun normal doğum yaptı telefonu yanina almamisti cunku sadece kendi haline kalmıştı yazamıyordu:) odada tek kisiymis eniştem yanına girebilmiş almışlar bebek çişini va kakasini yaptıktan sonra bırakıyorlarmış 1 gün kaldıktan sonra evine gitti bu kadar biliyorum:)
(175 puan)
Çok teşekkürler bilgiler için kafam rahatladı biraz :) Allah analı babalı büyütsün
(1,191 puan)
Amin sende hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
0 oy
(2 puan)
Oğlumu 2 sene önce Zeynep Kamil de doğurdum şimdi 33 haftalgim nasipse gene zeynepkamilde doğumum olucak. Doğum özel tel kişilik odada oluyor sancini çektiğin oda ve doğum odası aynı oda oluyor (normalse) .benim ablam refakatcydi bütün sancimi çekerken yanımdaydı doğum anında görmesin diye çıkardılar sadece. Sezeryan olmicaklara yemek veriyorlar su meyvde oluyor.(ilk girdiğimde lavman yapmamı istemişlerdi) . Enerjim olsun diye yemek verdi doktor. Bebeğe kıyafetleri doğuma yakın istiyorlar zaten hiç bunları düşünüp dert etme anonsla çocuğun doğduğunu eşine ailene haber veriyorlar hemen. Sen toplarlaninca bebeginle normal odaya geçiyorsun 
0 oy
(2 puan)
Telefona izin vermiyorlar sancı çektiğin odada ablam ihtiyacım olan şeyler için çıkıp girebilmisti  ablam gizliden sokmuştu telefonu  o duygusal anda eşimin sesini duymak iyi gelmisti şimdiden sağlıkla doğsun evladın seninde az kalmış ozellerden farkı yok bence Zeynep Kamili n üstelik doktorlar hep deneyimli 

653,174 soru

3,435,916 cevap

4,269,292 yorum

184,595 üye

...