0 oy
264 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (250 puan)

Kızlar kafam iyice karıştı ya 1 kere test yaptım poztif 2 tam çizgi çıktı sonrasında adet oldum ya da bilmiyorum üstüne görmemi.. sonra hastaneye gittim adetim olduğu gün 1.20 çıktı ama idrar testi yapmıştım gitmeden şimdi bir kac gun sonra baktım ondada gölge gibi çıkmış ikinci çizgi. Nolur biri akıl versin kafam çok karıştı yarin doktora gidicem hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Idrar testinde kandan önce çıkar mi gebelik?

8 Cevap

0 oy
(3,236 puan)

Erken gebelim testi yapma onlarin yanilma payi cok oluyo.

-Reklam-
0 oy
(967 puan)

Kanda çıkmadıysa idrar testi ile kendini yorma derim bu üstüne görme olayına da fazla takılmayın çok nadir oluyor

0 oy
(114 puan)

Merhaba canım .  Ben kandan önce idrar da gebelik testi yaptım onda öğrenmiştim  ilk . Eğer tek çizgi daha belirgin olup ikinci çizgi silik gibiyse bebeğin daha çok yeni demektir benim de öyleydi  çünkü :) ama ben adet görmemiştim  sonrasında .  Kişiden kişiye değişebiliyor . Sen yine de bir doktora görün kanda gebelik testi yaptır canım .  Daha net bir cevap  alabilirsin :) 

0 oy
(366 puan)

1 hafta sonra kan tahlilini yenile yada 2 gün sonra tekrarlat kesin çıkar 

0 oy
(732 puan)

Be kızıma hamileyken kan testinde çıkmamıştı ama test alıp yaptım çıkmıştı sonrada bunun üzerine doktor tekrar kan tahlili yaptı ve hamileymişim meğer biraz daha bekle derim

0 oy
(1 puan)
İyi akşamlar. İlk hamile kaldığımda hissedip 3. haftada kan tahlili yaptırmıştım pozitif çıkmıştı. Beta hcg 13 civarıydı. Ama 4. haftada regl oldum. Beta hcg değerim de tekrar 1lere düşmüştü. Doktorum kimyasal gebelik olduğunu söylemişti. Kimyasal gebelikte hamile kalıyormuşsun ama regl döneminde sonlanıyormuş. Seninki de böyle olabilir. Ama merak etme bir sonraki ay hiçbir şey yapmadan tekrar hamile kalabiliyorsun. Hakkında hayırlısı olsun. 
(250 puan)
Hay yaşa ya kac gundur internette araştırıp aradigim cevap buydu sağolasın arkadaşım
(2,631 puan)
Aynn bende de öyle oldu
(1 puan)
Rica ederim.
0 oy
(273 puan)

Seninki kimyasal gebelikmiş demek canım 

0 oy
(688 puan)

İdrara gecmesi icin oncelikle kanda yukselmesi gerekir. Kanda ortaya cikacak ki idrarla atilsin. Kanda yoksa idrarda olmaz.

İlgili bir soru bulunamadı

651,355 soru

3,428,708 cevap

4,261,188 yorum

184,109 üye

...