0 oy
321 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
Anneler 3lü tarama testi yaptıran var mı ? Ben 2li testi yaptım. Sonuçları iyi dedi doktor muayenesinde de herhangi bi sıkıntı görmemiş. Buna rağmen şimdi zamanı geldi diye acaba 3lü testi ister mi yoksa 2li testte olumsuz bişey gördüklerinde mi istiyorlar 3lü testi ?
Gebelik haftası 15+5

6 Cevap

0 oy
(239 puan)
Bende de sknti görmedi cok şükür..ama istersen kan werip 3lü olabilirsin dedi..ben yaptırdım sonuçlarım yarin belli olucak :)
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Canım benim.doktorum 2 liye baktı herşey güzel dedi ama 3 luyude istedi ve sanırım içerikleri farklılık.gosteriyor. isteyip istememe durumu doktordan doktora degsisiyor. Fakat yaptırma da bir sakınca yok
0 oy
(133 puan)
2li tarama testi 3lu tarama testi tam olarak ne 
0 oy
(669 puan)
İkili temiz çıktı benim doktor 3 lü için kan tahlili yaptirdi gittiğim devlet hastanesi orda isteğini sormuyolar ama istemeseydim imza attirirlardi ama ben yaptırmak istedim yine de 
0 oy
(1,038 puan)
Canim benim 2li testim de iyi cikmisti ultrasonda da bi sıkıntı yoktu yinede 3lu testi yapti doktorum ve down sendromu riski cok yuksek cikmisti 1:57 di. Amniyosentez yaptirdim temiz cikti neyseki. Eğer doktorun karari sana biraktiysa 3lu testi yaptırma bence 2li testin zaten temiz cikmis. Benim doktorum bana sormadan yaptı testleri boşuna üzüldük o kadar.
(5 puan)
Şu yaşadığınızı 3lü test yaptırıp o kadar çok yaşayan var ki yok yere sizede çocuğada üzüntü kimbilir nasıl travma oluşuyor bebekte o süreç boyunca.
İyi çıkmış geçin gidin bence sanki kötü olsa ne yapacağız herşey allahtan rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ama istemem aldırırım ben diyorsanız hepsini yaptırın hatta%100 sonuç veren test var onu yaptırın tek seferde bitsin sonuç bekleyene strese girene kadar tek sefer de öğrenin.
(1,038 puan)
Baskalarini bilmem ama ben aldirmak icin yaptirmadim cocugumuzun hasta olup olmadığını bilmeye hakkımız var. Ona göre bilinçleniriz gerekirse dogumu daha iyi bir hastanede yaptiririz diye yaptirdik amniyosentezi. Aldirmak isteyenleri de asla yargilamam hakkimda yok ben aldirmak isteseydim beni de yargilamaya kimsenin hakki yok zaten.
(38 puan)
Çok doğru haklısınız hepiniz de. Ben de düşündüm Allah korusun riskli bişey çıktı diyelim napıcam canına mı kıyıcam? Doğmadı sonuçta belki çoğu kişi bi can olarak bile düşünmez ama kalp atışını duyuyoruz dimi nasıl bir mucize insan nasıl kıyar? Bakalım 2 li test temiz demişti 3 lü ister mi bilmiyorum. İsterse de yaptırmam zorunlu değilse...
0 oy
(15 puan)
Benimde ikili test güzel çıktı ucluyude yaptırmalıyız tabikide ayrıntılı ultrason a giriyorsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
14 Şubat Hamilelikte Testler kategorisinde Leyla0106 (86 puan) sordu
0 oy
1 cevap 122 göst.

654,711 soru

3,441,653 cevap

4,275,662 yorum

184,971 üye

...