0 oy
821 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
kapalı
Iyi geceler . Yeni dogum yapan annelerin hastanede bebegiyle fotogtaf cekilirken koluna bilezik taktiklarini goruyorum bazen . Onlar evdekini mi getiriyorlar acaba bilen yazabilir mi?
Gebelik haftası 28+6
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(159 puan)
Aynı  bileşik bebelerde  var...soy isim bide numara  yazar...anneyle aynıdır..kızların. pembe. Erkeklerin  mavidir..bebekler karış masın  diye..çıkışta. konrol edilir..sonra  hastaneden  çıkış  olur
(10 puan)
Altin bilezikten bahsettim bende
(196 puan)
Ben Manisa kırkağaçlıyım bizim buralarda çok dikkat edilir eşinin yada kaynananın doğum hediyesi olarak takması yada ne aldığı çok saçma aslında ama işte adet yapmışlar :)
-Reklam-
0 oy
(1,964 puan)
Halla halla öylemiymis:) bende doğurdum kimse bilezik takmadı canları sağolsun ne diyelim .. kendimde evden getirmem yani o an aklıma gelecek son şey bilezik olur herhalde 
(1,964 puan)
Aman kimse bizden beklemesin de bisey , ben de istemem :) bazı büyükler yapmadığı gibi beklentiye de giriyor . En iyisi kendi yağımızda kavrulmak
(984 puan)
Bilezik olmasa da insan düşünüldüğünü yalnız olmadığını bilmek istiyor bazen ufak bişey de olabilir önemli olan düşünmek değer verdiğini hissettirmek, sonuçta aileye yeni bir birey katılıyor  ama bizde de yok malsef. Hep bana hep bana diyen tipler denk geldi . Allah kimseye muhtaç etmesin . Gölge etmesinler yeter .
(32 puan)
Vlla bende 3. Yü doğurucam benm ailemin de karşı tarafnda ilk torunları bir şey görmedik evelallah
(32 puan)
:) :) :)
(984 puan)
Allah böylelerine evlat vermese keşke zaten yok gibi davranıyorlar . kimse bişey yapmak zorunda değil tabiki ama kimsesiz el gibi davranmaları da insanın zoruna gidiyor . Herkesin durumu neye yeterse içinden gelmeli hiç özenme yok ins bebek doğunca da aynısını yapıp el gibi davranmazlar . En azından sevgilerini esirgemesinler ailede büyük olduğu belli olsun.
0 oy
(2,627 puan)
Babanın anneye doğum hediyesi:) 

İlgili bir soru bulunamadı

652,103 soru

3,431,588 cevap

4,264,380 yorum

184,306 üye

...