0 oy
711 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (64 puan)
kapalı

11+4 özele gittim Dr kız dedi. Bugün sancı ile devlete gittim daha küçük belli değil dedi. İki kızım var 3. Yü erkek istiyoruz. Anlayan var mı? 

image

Gebelik haftası 11+4
Kapatılma nedeni: Cinsiyet tahminlerini konu dışı sohbetten sorabilirsiniz.

12 Cevap

+2 oy

1. Asla acil değil

2. Daha haftası çok küçük bekle bence 
3.  Sağlıklı olsun gerisi önemli değil 
(64 puan)
Haklısınız ben ilk defa katılıyorum. Paylaşım yapmayı bilmiyorum. Cinsiyet tahmini yazdım ne yazdıysam olmadı. Bu şekil paylaştı. Hevesimi kırdınız amayinede teşekkür ederim.
Ben hevesinizi kıracak bisey asla söylemedim kesin kızdır falan demedim sadece en önemli şeyin sağlık olduğunu belirttim 2 kızı olan birinin erkek istemesi o duyguyu tatmak istemesi gayet normal ama sorunuzda direkt 3. Yu erkek istiyoruz yazmanız pek hoş olmamış Allah hakkınıda hayırlı olanı nasip etsin.
(64 puan)
Ben Kız meselesi için hevesimi kırdınız yazmadım. Direk konuya farklı başlık ile girdiniz madde halinde ondan dolayı söyledim. Ve durumumu belirttim neden erkek istediğimi ki iki kızımın tırnağını yüz erkeğe değişmem. Annemin tek kızıyım iki abim var hep söyler keşke onlarda kız olsaydı diye. Bu zamansa kız evlat daha hayırlı aileye daha düşkün vefalı ama eşimin annesi iki kızım var site bana kan kusturdu. Size attım nub teorisini bilen vardır site. Çünkü çok gördüm cinsiyet tahmini yapıp çıkanlar. Başlık benim hatamdk Haklısınoz sonradan değiştirdim.
Valla canım ben  sebebini aşağıda yazdigin yorumlardan öğrendim senin adına da çok üzüldüm Allah gönlüne göre versin
(64 puan)
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
-Reklam-
+1 oy
(1,234 puan)
Bunun neresi acil acaba?? Cinsiyet soruları yasak ve böyle acil deyip önemli postları aşağıda bırakmayın
(6,097 puan)
Elbette öyle, akıl beden ruh sağlığı yerinde olsun yavrularımızın kız da bizim erkek de bizim.
Allah çok biliyor kime kız kime erkek bebek vermeyeceğini, böyle de düşünmek lazım.
(6,097 puan)
Oyy kurban olurum, inşallah bir şeycik yoktur ve sağlıkla doğar. Bizim de ense kalınlığı riskli gruptaydı direkt gen testi yaptıralım dedik yurt dışına kan gönderilen test. Bebeğimden her şekilde razıyım sadece bizi ne bekliyor görmek için bu testi istedim. Çok şükür temiz çıktı. O hissi çok iyi anlıyorum, sürekli dua ettim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun diye, inşallah sizinki de sağlıkla doğacak hiç tereddüt etmeyin.
(1,234 puan)
Bende her şekilde kabulum deyip aldırmadım  inşallah sağ saglim yavrularımızı kucağımıza alırız tek duam bu
(64 puan)
Yasaksa neden soru cevap kısmında sürekli cinsiyet tahmini nub teorisi başlıkları var acaba? İnsanların hevesini kırmayın. Ben kızda olsa 3 kızımla gurur duyarım. Ama öyle bir kaynana var ki 2 kızım var diye etmedikleri kalmadı şiddet bile gördüm hakaret. 3. Yü heveslendim erkek olur diye ondan dolayı tahmin için attım. Kusura bakmayın rahatsız ettim.
(64 puan)
Rabbim imtihanda size yardım ve sabır versin. İnanın sizin gibi düşünüyorum. Sağlıklı olsun yeterli. Ama aile baskısı kaynana baskısı eş bunaldım artık. 2 çocuk doğurdum hiç paylaşım yapmadım ç ilk defa net ultrason kağıdı var sormak istedim pişman oldum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
+1 oy
(66 puan)

Baslik acil olmamis.



Nekadar insan var disarda cocuk sahibi olamiyorlar, rabbim sizi anne olmaya nasip eylemis sükür edin.


Bebeginizin ultrasyon resmini cevirmek gerekir sanirim aldan bakildi icin cevirdikden sonra plasenta asa tarafda cinsiyeti kiz.

Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin.

(64 puan)
Haklısınız ama ilk defa paylaşım yapıyorum acemiyim. Cinsiyet tahmini yazdım ama kabul etmedi bu başlığı kabul etti. Tecrübe oldu benim için. Teşekkür ederim amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
(6,097 puan)
Allah yardımcınız olsun, kayınvalideniz kendisi de kadın ona yapılsa bu muamele ne hissederdi acaba...
Siz de üzülmeyin, gönderinize ekleyin isterseniz neden erkek istediğinizi ki herkes yanlış düşünmüş kalbiniz kırılmasın. Yeterince zor durumdasınız bir de böyle eleştirilerle gerilmeyin.
(64 puan)
Teşekkür ederim çok sağolun.
0 oy
(45 puan)
Canım özel doktorun kiz demişse kızdır yinede allah gönlüne  gure versin 
(64 puan)
Bende öyle hissediyorum rüyamda da 3 defa kız gördüm hayırlısı
0 oy
(1,136 puan)
allah gonlun3 göre versin maalesef istediğimiz olmuyor allah ne verdiyse sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda
(64 puan)
Amin keşke bunu eşimize ve ailesine anlatabilsek :( millet tedavi oluyor tek çocuk sahibi olmak için. Benim 2 kızım var buna da kız dedi kaynanam dışlıyor eşim hala kabullenemiyor. Başlığı yanlış yazdım diye kırmayan kalmadı.
0 oy
(226 puan)
11 hafta kesin cinsiyyet söylemek için çok erken.Benim doktorum kizsa 13 de belli olur erkekse 14 de dedi
(64 puan)
Sağlıklı olsun da ama Rabbim  kaynanamlar fırsat vermesin.
0 oy
(226 puan)
11 hafta kesin cinsiyyet söylemek için çok erken.Benim doktorum kizsa 13 de belli olur erkekse 14 de dedi 13 de gidicem inşaallah
(6,097 puan)
Bebek güzel bir poz verdiyse 10-11'de bile öğrenilir. Biz 12'de kesin olarak öğrendik.
(64 puan)
Bugün devletteki Dr da erken dedi ama bana da kız gibi geliyor. Tek üzüldüğüm o da ablaları gibi baba tarafından dışlanacak.
0 oy
(282 puan)
Yazık ya sağlıklı hayırlısını istiycenize 
0 oy
(246 puan)
Canım ben 18 de gittim özel e gidiyorum bana bile yğzde 90 kız dedi yani o aletelere ve doktora bağlı tekrar sorarsın kontrole gidince hem sağlıklo olsun böyle deme bebeğin de üzülür umarım gönlüne göre olur
(64 puan)
Benim için hiç önemli değil. Eşim kabullenemedi kız diyince daha erke erkek olabilir diyince paylaştım ve başlık yanlış olabilir ilk defa paylaşım yapıyorum acemiyim ama insalar çok kırıcı.
0 oy
(6,097 puan)
Konu kesinlikle acil değil, insanların vaktini alıyorsunuz yanlış başlık atarak. Suyu gelenler, acil doğum işareti olanlar var siz tutup cinsiyet sormak için acil diye başlık atmışsınız. 

Doktorunuz kız dediyse kızdır. Burda kimse doktordan daha iyi yorum yapamaz çünkü attığınız görüntü anlık bir fotoğraf, doktorunuz ise bebek hareket ederken bacak arasını görerek yorum yapıyor.

Cinsiyetten memnun kalmamışsınız, burda farklı bir şey duyarım umuduyla sormuşsunuz. Bu da hiç doğru değil, insanlar anne olmak için, sağlıkla doğum yapabilmek için ne çabalar harcıyor. Siz üçüncü de kız olacak diye memnun değilsiniz. Allah başka dert vermesin, sağlıkla doğsun kızınız da. 
(64 puan)
Arkadaşım ben ilk defa kullanıyorum burayı cinsiyet tahmini diye yazdım bakar mısınız diye yazdım paylaşmadı. Kırmayın insanları. 2 prensesim var çok şükür 3ç de kız dedi sağlıklı çok şükür sadece eşim annesi gil ile kız konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Kız olduğu için çocuklarıma bakmıyor eltimin 3 ü erkek onlara bakıyor. Ondan dolayı heveslenip sordum ö kırmayın. Bende biliyorum sağlıklı olsun yeterli ama manevi sebepler var. Allah herkese hayırlı evlat versin ama benim 3. Kız olursa ayrı bir sıkıntı yaşayacam ben bu konuda dışlanmış insanım.
0 oy
(601 puan)
Bana erkek gibi geldi ya kizlarin kolu bacagi hemen belli olmaz yumrk gibi durur ama hayirlisi olsun doktor dogruyu bilir tabi erkek derse yanilma olmuyor ama kiz deyip cok yanilma oldugunu gorduk bu sayfada pipi hemen gözukmeye biliyor 
(601 puan)
Adım Esma canim çok teşekkür ederim duanı eksik etme❤
(601 puan)
Hamilelerin duası kabul olurmuş belki sen vesile olursn Allah razı olsun gülüm şimdiden❤
(64 puan)
İyilerin Salih kulların duası sizinle olsun inşallah. Bundan sonra duamdadınız inşallah. Bende dua bekliyorum inşallah. Allah sizinde bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah. Müjdenizi almamız duas ile
(601 puan)
Amin canım benim bende sana dua edeceğim
(64 puan)
Allah sizden razı olsun inşallah
0 oy
(1,038 puan)
11 haftalik bebegin cinsel organi cinsiyetini anlayacak kadar gelismez benim doktorum bana böyle söylemişti. 14. Haftada bakti hala daha tam oluşmadığıni söylemişti. Bazi doktorlari anlayamiyorum hangisi dogruyu söylüyo belli değil. Cinsiyet tahminlerini burdan sormanız da bi tuhaf doktor degiliz ki hicbirimiz. Doktorunuz ne diyosa o dur doğrusu. Burda her kafadan bir ses cikar.
(64 puan)
Hayırlısı...

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 354 göst.
0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 169 göst.

652,368 soru

3,432,759 cevap

4,265,705 yorum

184,382 üye

...