0 oy
318 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
kapalı

İlk hamıleliğim 37+4 de oldu. Sancısız sezeryan oldum. Suyum içerde kendi bitmiş. Suan yıne hamıleyim 33+3 gunluk bu sefer erkek bebek beklıyorum. Bıraz komık olucak ama bu sefer nısanım veya suyum gelır mi? Tuhaf gelıcek ama o duyguları yasamak istiyorum :)

Gebelik haftası 33+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(508 puan)

Degisik bir istek :ermm: zaten sezeryan olacaksin niye risk istiyorsun onu anlayamadim ... 

(305 puan)
O duyguyu yasamam istemiş o aniden gelen nisan duygusunu bende sezeryan oldum açıkçası bende yasamak isterdim suyum geldi hastaneye yetişmemiz lazım o telaş o anlik gelen heyecan
(45 puan)
Suyum gelırse dırek gıderım zaten cunku sezeryan olucak belli. Ama 2. kez anne olucam. Ameliyata gırıcem tek mucize bebeğim olucak. Evet değişik istek ama bırazda olsa o heyecanı tatmak o an neler oluyor yasamak ıstıyorum. :)
(508 puan)
Vallahi canim benim ilk gebelikte suyumu patlatilar ebeler hic oyle rahat koşturabileceğin bir karnin olmuyor ....ozelikle bebek susuken araba bin hast yetiş filan cok tehlikeli ... ne diyelim ALLAH suyunuzun patladigi gunleri gostersin  ozamn ;))
(45 puan)
Yasamadım bılmıyorum. Hatta bazen dıyorum sancım bıle gelsin sezeryan olucam ama oncesinde Bi o acıları yasayım dıyorum :) dırek bıcak altına gırmım dıyorum :))
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Sezeryan daha erken haftalarda yapıldığı için pek mümkün değil gibi ama belki de Allah'ım gönlünüze göre verir belli mi olur.Benim ilk kızım normal 40 hafta da normal doğum olmuştu,suyum gelmişti ama nişanı görmedim.Ikinci kızım mecburi sezeryan oldu zaten 35 hafta da.Simdi 3.cü hamileligim normal doğum istiyorum ama ssvd yapılabilen dr bulabilirsem :)
(45 puan)
Ben ilk gebelık 2015 de oldu. Sımdı hazıranda dogum olucak. Aradan 6 sene geçti. Ihtımalım yüksek. Hemde doktorum da daha once yaptırmış. Onemli si olan bu. Ama yıne de hayırlısı olan neyse o olsun.
0 oy
(602 puan)

Nisaniniz ve suyunuz gelmeden bebek kanala girmeden sezeryanla 38+3 ve sonrasi hersey normal gelirse almayi ister doktorlar.. 

sonucta nisan sonrasi sanci acilma v.s hepsi risk faktoru ve sizi de bebegide riske sokmayi istemezler..
Siz bunu bir doktorunuz ile konusun.. eger iki sezeryan sonrasi yeteri kadar sure gectiyse vucudunuz ve sagliginiz elverisliyse sezeryan yerine normal dogum bile yapabilirsiniz.. iste o zaman gorebilirsiniz..
Saglikla gelsin meleklerimiz insallah.. 
(45 puan)
Kızımla arasında 6 yaş var. Yani normal yapma şansım da ıkısı arasında %50 %50 şans var. Doktorumda daha once yaptırmış. Ssvd mu

İlgili bir soru bulunamadı

654,727 soru

3,441,724 cevap

4,275,726 yorum

184,976 üye

...